Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’dan sonra Perihan Savaş çok etkili bir kadın dizisiyle dönüyor!

Çukur’dan sonra Perihan Savaş çok etkili bir kadın dizisiyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Perihan Savaş, son yıllarda dizilerdeki önemli çıkışı ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. 4 sezon süren ve büyük başarılar kazanan Çukur projesinde Sultan karakterini canlandıran oyuncu, yine ustalığını sergiledi. Sert bir karakteri başarıyla ortaya koyan Perihan Savaş, yaz aylarında dinlendikten sonra yeni bir proje için anlaşma yaptı.

Fox TV ekranında 23 Ekim Cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Elkızı isimli dizide Perihan Savaş’ı da başrolde göreceksiniz. Cavidan isimli karaktere hayat veren oyuncu, yine farklı bir rolle hayranlarını şaşırtmaya geliyor. Elkızı dizisi ağır bir dram yapımı. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın da başrolünde yer aldığı dizi hakkında Perihan Savaş önemli bilgiler verdi.

Çukur'dan sonra Perihan Savaş çok etkili bir kadın dizisiyle dönüyor! 7

Muğla’da çekimleri devam eden Elkızı’nda Ezo karakterinin babaannesi Cavidan olarak izleyeceğimiz oyuncu, gelenekçi ve dominant bir kadın olarak izleyici karşısına çıkacak. Soy ismine saygısızlığı affetmeyen bir karakter olan Cavidan, doğru bildiğinden taviz vermeyen birisi.

Bu role çok yakıştırılan Perihan Savaş, yeni imajı ile de dikkatleri üzerine çekecek. Dizi hakkında düşüncelerini anlatan oyuncu, “Çok özel ve çok güzel bir proje ile başladık. Sanıyorum seyircilerimiz de çok sevecek ve beğenerek izleyecektir. Her kesimden insanın kendisini bulabileceği bir hikaye bu. Aslında bir kadın hikayesi. Kadınların hikayesi… Özellikle günümüzü çok ilgilendiriyor” açıklamasını yaptı.

NTC Medya tarafından hazırlanan dizinin yönetmenliğini Feride Kaytan yapıyor. Dizinin hikayesini ise Hilal Yıldız yazdı. Fikret Kuşkan, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Macit Koper gibi önemli oyuncular da projede yer alıyor.