Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka, Fazilet Hanım ve Kızları’nın oyuncusuyla sürpriz projede buluşuyor!

Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka, Fazilet Hanım ve Kızları’nın oyuncusuyla sürpriz projede buluşuyor!

tarafından zk zk
Vatanım Sensin’in ardından Çukur dizisinde rol alan Kubilay Aka, tatil arasında da boş durmayacak. Yakışıklı oyuncunun Şükrü Avşar’ın patronu olduğu Avşar Film’le el sıkıştığı öğrenildi.

Usta yönetmen Ömer Uğur imzalı ‘Aşk Bu Mu?’ adlı filmde ilk başrolünü oynamaya hazırlanan Kubilay Aka, Umut karakterine hayat verecek. Fenomen proje ‘Geniş Aile’yi de yazan Cüneyt İnay’ın senaryosunu kaleme aldığı filmde Kubilay Aka, son olarak ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinde seyirci karşısına çıkan güzel yıldız Afra Saraçoğlu ile partner olacak.

Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka, Fazilet Hanım ve Kızları'nın oyuncusuyla sürpriz projede buluşuyor! 7

Dram komedi türündeki iddialı filmin çekimlerinin temmuz ortasında başlaması planlanıyor. Filmde Kubilay Aka, üniversiteden yeni mezun olan böbrek hastası Gülüm karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu’na ilk görüşte aşık olacak. Kariyerindeki hızlı yükselişle dikkatleri üzerine çeken Kubilay Aka, geçen yaz da Cem Yılmaz’ın “Arif V 216” filminde rol almıştı. (Medyatava/Birsen Altuntaş)