Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un fenomen çifti ne Sena-Yamaç, ne Vartolu-Sadiş… Çok şaşıracaksınız!

Çukur’un fenomen çifti ne Sena-Yamaç, ne Vartolu-Sadiş… Çok şaşıracaksınız!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezon finalinde sarsıcı bir sonla ekrana ara veren Çukur dizisinin yeni bölümleri için heyecan sürerken sosyal medyada yapılan yorumlar da durmuyor.

İzleyenleri sezon boyunca bambaşka hikayelerin içine sürükleyen Çukur, adeta fenomen bir dizi olarak yerli dizi tarihimize çoktan adını yazdırdı bile.

Oyunculuklar, hikaye ve müzikleriyle çok konuşulan dizi, sezon boyunca da gündemden hiç düşmedi.

İçerde dizisinden sonra yeni bir atak beklenen Show TV, en az onun kadar unutulmayacak bir işe imzasını attı.

Çukur’un hikayesinin içinde aynı zamanda yaşanan aşklar da ön plana çıkıyor.

Sena ve Yamaç aşkıyla başlayan dizi, Vartolu ve Saadet’in yaralı aşklarıyla sürdü.

Sezon boyunca bu iki çift çok konuşuldu ama aslında izleyicinin beraber sahnelerini izlemekten en keyif aldığı iki karakter çok başkaydı.

Çukur'un fenomen çifti ne Sena-Yamaç, ne Vartolu-Sadiş... Çok şaşıracaksınız! 7

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Sonradan kardeş oldukları ortaya çıkan Vartolu ve Yamaç arasındaki iletişim, izleyiciyi her sahnede başka bir rüzgarla sürüklüyor.

Konuşmaları, bakışmaları, birbirlerine hitap tarzları, tavırları, içten içe duydukları sevgi, bir şekilde zarar vermek isterken bile korumaya çalışmaları, kalplerinin derinliğinde birbirlerine başka bir saygı duymaları, dalga geçişleri bile Vartolu-Yamaç ikilisini, dizinin diğer ikili sahnelerinden ayırıyor.

Bunun etkilerini en çok da sosyal medyadan görebiliyoruz. Genelde pek çok dizide isimlerin kısaltılarak oluşturulan çift isimlerine, bu kez Çukur’un iki fenomen karakterinin ismini kısaltarak VarYam şeklinde ifadeler kullanmaya başladı izleyiciler.

Ekran başındakileri her seferinde tekrar tekrar izlemekten keyif haline getiren Vartolu-Yamaç karşılaşmaları, sezon arasında da farklı bölümlerden kesitler alınarak sosyal medyada paylaşılıyor.

Bakın izleyenler kimi zaman da durumu ti’ye alarak neler paylaşmış ve neler söylemişler: