Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Hale’siydi, Darısı Başımıza’da Öykü oldu… Herkes Elif Doğan’ın kim olduğunu merak ediyor!

Çukur’un Hale’siydi, Darısı Başımıza’da Öykü oldu… Herkes Elif Doğan’ın kim olduğunu merak ediyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’da gazeteci kız Hale’yi oynayan Elif Doğan, oyunculuğuyla dikkatleri çekmişti..

Genç oyuncu, dizinin sevilen karakterleri arasında yer alırken Aliço ile yakınlaşmasıyla daha çok dizide yer almaya başlamıştı.

Dizinin ilk bölümünde ortaya çıkan Hale, İdris’le yaptığı röportajıyla hikayeye dahil olmuş, sonrasında Çukur’da yaşananlar ilgisini çekmeye başlamıştı. İdris’in unutamadığı eski sevgilisi Meliha’ya olan benzerliğiyle, geçmişin tozlu sayfalarının aralanmasına neden oldu. Günler geçtikçe Aliço ile aralarında oluşan bağ da güçleniyor.

Aliço’nun iyiden iyiye vurulduğu Hale, ne yazık ki Baykal’ın adamı tarafından vuruldu. Herkesi şoka sokan ölüm sonrasında Aliço onu hiç unutmadı. Hala Çukur’da Hale’nin adı geçerken, Hale’yi oynayan Elif Doğan ise Show’un yeni dizisi Darısı Başımıza’da ortaya çıktı.

İlk kez başrolde yer alan genç oyuncu, Darısı Başımıza dizisindeki Öykü karakteriyle, daha ilk bölümden beğeni kazandı. Ozan Dolunay ile iyi bir ekran partneri olduğunu düşünen izleyenler, Elif Doğan’ın oyunculuğunu da beğendiklerini sosyal medyadan ifade ediyorlar.

Çukur'un Hale'siydi, Darısı Başımıza'da Öykü oldu... Herkes Elif Doğan'ın kim olduğunu merak ediyor! 8

Peki kimdir Elif Doğan?

Elif Doğan’ı aslında kızıl saçlarıyla Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki Suna karakteri ile tanıdık. Doğan, 1994 İstanbul doğumlu bir oyuncu. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Bölümü’nde tamamlamıştır. Profesyonel olarak dansla ilgilenen Elif Doğan; ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle yapmış,  daha sonra Hayat Bazen Tatlıdır’da Zeynep karakterine hayat vermiştir.

DARISI BAŞIMIZA TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde Hale karakterini canlandıran Doğan, şimdilerde Darısı Başımıza dizisinde Öykü karakterine hayat vermektedir.

Elif Doğan’ın Oynadığı Diziler:

Darısı Başımıza / Öykü / 2018
Çukur / Hale / 2017-2018
Hayat Bazen Tatlıdır / 2016 – 2017
Aşk Laftan Anlamaz / 2016

 

Çukur'un Hale'siydi, Darısı Başımıza'da Öykü oldu... Herkes Elif Doğan'ın kim olduğunu merak ediyor! 9