Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un kardeş projesine Ercan Kesal yine damgasını vuracak!

Çukur’un kardeş projesine Ercan Kesal yine damgasını vuracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinin kardeş yapımı olarak ortaya çıkan Üç Kuruş, yakında Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak. İçerde ve Çukur dizileri ile geniş bir izleyici kitlesini etkileyen Ay Yapım, Üç Kuruş ile aynı tabloyu yeniden ortaya çıkartmak istiyor.

Çekimlerine devam edilen Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu da önemli isimlerle güçlendirildi. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova gibi önemli isimleri kadrosunda bir araya getiren diziye Ercan Kesal’in de katıldığı ortaya çıktı.

Halit isimli karakteri canlandıracak olan usta oyuncu, Çukur dizisine dördüncü sezon başında veda ettiği için hayranları çok üzmüştü. Üç Kuruş’ta dizi takipçileri Ercan Kesal’ı yeniden görmekten çok memnun.

Çukur dizisinde İdris Koçovalı karakteri ile akıllara yazılan ünlü oyuncu, kardeş dizide de yine etkileyici bir rolde izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Çukur'un kardeş projesine Ercan Kesal yine damgasını vuracak! 7

Ercan Kesal dizinin konuk oyuncusu olarak ilk bölümlerde yer alacak. Halit karakteri,emekliliğini bekleyen bir polistir. Komiser Efe’nin operasyonuna deneyimlerini katmak için katılan Halit ideallerini kaybetmiştir. Operasyon sırasında Halit’in başına gelecekler Efe’yi daha da kızdıracak. Efe, kumar oynatan Kartal’ı yakalamak için büyük bir mücadele başlatacak.

27 kişilik oyuncu kadrosunun da oluşması ile birlikte dizinin çekimleri için çalışmalar da hız kazandı. Listede haberimizde şimdiye kadar belirtmediğimiz diğer isimler ise şöyle:

“Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit.”