Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli, yeni filminde tam bir ters köşe yapacak!

Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli, yeni filminde tam bir ters köşe yapacak!

tarafından ker_def

Show TV’de yayınlanan Çukur dizisindeki Yamaç karakteriyle gündemde olan genç oyuncu Aras Bulut İynemli, dizinin sezon finali yapmasının ardından, film çekimlerine başladı.

Yeni neslin en yetenekli oyuncularından Aras Bulut İynemli, yazın çekilecek ‘Yedinci Koğuştaki Mucize’ filminde canlandıracağı karakterle çok konuşulacak.

Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu ‘Yedinci Koğuştaki Mucize’ adlı sinema filminin çalışmalarına başlandı. Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı filmde İynemli, sıra dışı bir babayı canlandıracak.

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli, yeni filminde tam bir ters köşe yapacak! 7

Etkileyici ve sıcak bir senaryoya sahip olan film; bir baba ile kızının umut dolu, mucizelere dayanan hikayesini beyazperdeye aktaracak. Masumiyetin ve saflığın ne kadar kıymetli olduğuna dikkat çekecek olan yapım, aynı zamanda izleyicileri geçmişe de götürerek onların hayatlarına dokunacak.

‘Yedinci Koğuştaki Mucize’nin, Muğla ve İstanbul-Beykoz’da özel olarak kurulacak platoda gerçekleşecek çekimlerine çok yakında başlanacak.