Ana sayfa Dizi Haberleri Cuma dizilerinin müthiş rekabetinde Arka Sokaklar ve İstanbullu Gelin bildiğiniz gibi!

Cuma dizilerinin müthiş rekabetinde Arka Sokaklar ve İstanbullu Gelin bildiğiniz gibi!

tarafından ker_def
Televziyon Gazetesi Detay

5 Ekim Cuma günü tüm önemli kanallarda çok iddialı diziler vardı.

Kanal D ekranında Arka Sokaklar, Star TV’de İstanbullu Gelin, TRT 1’de Payitaht Abdülhamid, atv’de Aşk ve Mavi, Show TV’de Gülperi ve tv8’de Kızım…

Büyük kanallar arasında bir tek Fox TV’de Yaparsın Aşkım yarışması vardı.

Dizilerin müthiş rekabetinde kimlerin birinci olduğu da ortaya çıktı.

5 Ekim reyting sonuçlarında geçen yıldan bu yana değişen bir şey olmadığı ortada. Arka Sokaklar tüm kişilerde, İstanbullu Gelin AB’de birinci…

TÜM KİŞİLER SONUÇLARI

Tüm kişiler kategorisinde Arka Sokaklar, 6.54 reyting ve 16.41 izlenme payı ile zirvede yer aldı. Bu uzun süredir alışılmış bir durum aslında… İkinci sırada ise Kızım dizisi 5.56 reyting ve 13.23 izlenme payı ile büyük başarı kazandı.

Gülperi dizisinin 5.43 reyting ile 3. olduğu tüm kişiler kategorisinde Payitaht Abdülhamid 3.98 reytin ile 8. ve Aşk ve Mavi dizisi de 3.75 reyting ile 9. sırada kendisine yer bulabildi.

AB GRUBU SONUÇLARI

Geçtiğimiz sezon çoğunlukla olduğu gibi İstanbullu Gelin yine AB grubunun birincisi konumunda. 6.52 reyting ve 17.19 izlenme payı ile zirveye oturan İstanbullu Gelin dizisini 6.05 reyting ile Kızım izledi. Payitaht Abdülhamid dizisi ise 5.62 reyting ile 3. olarak iyi bir yeni sezon başlangıcına imza attı.

Gülperi dizisi 3.87 reyting ile 5., Arka Sokaklar 3.71 reyting ile 6., Aşk ve Mavi ise 1.48 reyting ile 24. sırada yer alabildi.