Ana sayfa Dizi Haberleri Cumali ve Vartolu’nun yürek parçalayan kavgası! Çukur’da hesaplar ve acılar ortaya dökülecek!

Cumali ve Vartolu’nun yürek parçalayan kavgası! Çukur’da hesaplar ve acılar ortaya dökülecek!

tarafından zk zk

Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. 49. bölümden yayınlanan ön izlemede

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları dizi, heyecanlı sahnelerle sezon arasından sonra geri dönüyor.

Yamaç’ı kimi vurduğu merak konusuyken, Cumali ve Vartolu kavgasının sonucu da heyecanla bekleniyor.

Cumali ve Vartolu'nun yürek parçalayan kavgası! Çukur'da hesaplar ve acılar ortaya dökülecek! 7

Dizinin yayınlanan ön izlemesinde ikili arasında geçen bıçaklı kavga sırasındaki diyaloglar izleyenlerin de dikkatini çekecek.

Cumali, kardeşi Kahraman’ı vuran Vartolu’dan hesap sorarken, Vartolu da bunca yıl boyunca yaşadıklarını kavga sırasında ortaya dökecek. Ne bir kardeşi, ne bir ağbisi ne de bir babası olmadan büyüdüğünü anlatırken, iki kardeşin kavgasında tüm acılar bir bir ortaya serilecek.

İşte yeni bölümden çok çarpıcı sahnelerin olduğu ön izleme:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Mahalleye geri dönen Cumali ve Emmi, karşılarında o hatırladıkları Çukur’u bulamayacaklar.

Aldığı kurşun darbeleri ile ağır yaralanan Yamaç Koçovalı, büyük bir yaşam savaşı verecek. Koçovalılar, yaşadıkları kayıplar sonrasında Yamaç’ın vurulmasıyla yeni bir sınavdan geçecekler. İdris, bir oğlunu daha kaybetme korkusuyla yüzleşecek. Harekete geçen Koçovalı Kardeşler, haini ne pahasına olursa olsun bulmak için mücadele edecekler. Çukur’dan çıkmak zorunda kalan Çeto ve Mahsun ise onları bu hale getirenlerden hesap soracaklar. Mahalleye geri dönen Cumali ve Emmi, karşılarında o hatırladıkları Çukur’u bulamayacaklar. Vartolu ve Cumali arasındaki gerilim ise giderek büyüyecek. Yamaç’ı kim vurdu, Çukur toparlanabilecek mi sorularının cevabı merakla beklenecek.