Ana sayfa Sosyal Medya Cumartesi geceleri yaşanan Kardeşlerim ve Gönül Dağı rekabetinin galibi kim oldu? İşte yanıtı!

Cumartesi geceleri yaşanan Kardeşlerim ve Gönül Dağı rekabetinin galibi kim oldu? İşte yanıtı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların yürekleri okşayan dizisi Kardeşlerim hızlı yükselişini sürdürüyor. Genç oyuncularla ekrana gelen ve kısa sürede izleyicilerin kalbini kazanan dizi ekranların en sevilenlerinden biri haline geldi.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 29 Mayıs Cumartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre cumartesi gününün galibi ATV dizisi Kardeşlerim oldu.

 

Hem anne hem de babasını arka arkaya kaybeden dört kardeşin birbirine sımsıkı sarılmasının hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi, en yakın rakibi olan Gönül Dağı’nı da geri bırakmış oldu. Sezon finaline yaklaşan Kardeşlerim dizisiyle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 41.036 oldu.

Ekranların sessiz ve derinden ilerleyen, en naif dizilerinden biri olan Gönül Dağı ise listenin ikinci sırasında yer aldı. Eskişehir’de çekilen ve bozkırdaki sade ama bir o kadar güzel hayatları anlatan diziyle ilgili sosyal medyada 31.706 paylaşım yapıldı. TRT1’de ekranlara gelen dizi, cumartesi akşamı yayınlanan 30. bölümüyle sezon finali yaptı.

Cumartesi gecesinin üçüncüsü ise Savaşçı dizisi oldu. Cumartesi günü 107. bölümüyle ekranlara gelen dizinin reytinglerinin, Gönül Dağı dizisinin sezon finali yapması nedeniyle önümüzdeki günlerde yükselmesi bekleniyor. Fox TV’de yayınlanan diziyle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı ise 13.253 oldu.