Ana sayfa Sosyal Medya Cümle güzel de boynuz ne alaka? Özge Özpirinçci’den inciler…

Cümle güzel de boynuz ne alaka? Özge Özpirinçci’den inciler…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, şu sıralar hala tatil yapmaya devam ediyor! Oyuncu, geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Kadın dizisinin ardından başka bir projede yer almadı. Şu ana kadar bir tek Netflix’in bir dizisi ile anılsa da sonrasında başka bir gelişme de yaşanmadı. Oyuncu, yaz sezonu boyunca tatil yaptı ve Ekim ayına doğru İstanbul’a dönmüştü.

Sevgilisi Burak Yamantürk ile tekrar tatile giden oyuncu, geçtiğimiz gün de Marmaris’te yaşayan Tanem Sivar’ın oğlu Süleyman’ı gezdirirken bir videosunu paylaştı. Yine İstanbul’dan kaçtığı anlaşılan oyuncu, bol bol ormanlık arazide yürüyüş ve yoga yaparak sakin bir hayat sürüyor.

Yorucu geçen set günlerinin ardından hayatını biraz yavaşlattığı, huzurlu bir zaman geçirmeye çalıştığı anlaşılan oyuncu, her fırsatta İstanbul’dan kaçıyor şu sıralar.

Son olarak yaptığı paylaşım ise gülümsetti. Oyuncunun geyik boynuzlarını kafasına tutarak verdiği poz dikkat çekerken, altına düştüğü not da son dönemde duyduğu ve çok sevdiği bir cümleydi.

Özge Özpirinçci’nin yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz…

“Büyüdükçe dışardan gelen verilerin bizden bağımsız olduğunu unuturuz” dedi ve bu benim son donemlerde duydugum en guzel cumlelerden biri!

Cümle güzel de boynuz ne alaka? Özge Özpirinçci'den inciler... 7