Ana sayfa Sosyal Medya Cüneyt Özdemir, youtuber Enes Batur’un sözlerine yanıt verdi!

Cüneyt Özdemir, youtuber Enes Batur’un sözlerine yanıt verdi!

tarafından ker_def

Cüneyt Özdemir’in geçtiğimiz günlerde Youtube kanalında kullandığı YavşakTube lafı bir anda gündeme oturdu. Peki bu lafı kimleri kastederek ve neden söyledi?

Ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir, bir süredir youtube kanalında mesleğinin farklı bir yönünü sergilemekte ve çok da izlenmekte. Eser Yenenler’in 1 Mart Cuma günü tv8 ekranında yayınlanan programına katılan Cüneyt Özdemir, gündem olan ‘yavşaktube sözlerine açıklık getirdi. Eser Yenenler Show programındaki o anları videodan izleyebilirsiniz.

Enes Batur’un kendisiyle ilgili sözlerine de yanıt veren Cüneyt Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

“Cüneyt beyin yaşına yakıştıramadım’ demiş, O kadar da yaşlı değilim dedim’. Gitsin komilik yapacaksa televizyonda yapsın demiş. çok izleniyorsun demek oranın mal sahibisi değilsin. Orası herkesin mecrası. Bütün bu dünyayı 3-5 youtuber üzerinden tarif etmeye kalktağınız zaman bu haksızlık oluyor.”

Çüneyt Özdemir, youtube’a neden katıldığını şu sözlerle anlattı: “Dünya değişiyor, şimdi artık televizyon dediğimiz mecra bitiyor veya yavaşlıyor. Youtube gibi farklı platformlar doğuyor. Orada genç bir kitle var. İlk başta tereddütlü başlamıştım. Girdikten birkaç ay sonra ‘abi sen gazeteciymişsin biz seni youtuber zannediyorduk’ dediler. Youtube’da fazlaca rahatlar, aşırı rahatlar. “