Ana sayfa Güncel Haberler Dağhan Külgeç, Kavak Yelleri dizisiyle ilgili hatasını geç anladı!

Dağhan Külgeç, Kavak Yelleri dizisiyle ilgili hatasını geç anladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kavak Yelleri dizisi bir döneme damgasını vurdu. Dizide rol alan tüm oyuncular birbirinden ünlü oldu ve sonraki yıllarda başrolleri kaptı. 2007 yılında başlayan ve 2011 yılına kadar devam eden dizi toplam 170 bölüm olarak yayınlandı.

Dizinin başrollerinde Pelin Karahan, Dağhan Külgeç, İbrahim Kendirci, Aslı Enver, Ceren Moray ve Sarp Apak yer aldı. Ünlü isimler yıllar sonra Pihani’nin “Dön Bak Dünyaya” isimli şarkısında yeniden buluştu. Koronavirüs pandemisi nedeniyle oyuncuların evlerinden çektikleri görüntülerle hazırlanan klip sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ancak bu klipte yer almayan bir isim vardı. Efe Kaygısız olarak akıllara yazılan Dağhan Külgeç, arkadaşlarını bu klipte yalnız bıraktı. Yıllar sonra yapılan, hatıra niteliği taşıyan böyle bir projede yer almaması Dağhan Külegeç hayranlarını da bir hayli üzmüştü.

Instagram’da yapılan bir canlı yayına katılan ünlü oyuncu, neden klipte yer almadığı sorulunca üzgün olduğunu açıkladı.

Dağhan Külgeç, Kavak Yelleri dizisiyle ilgili hatasını geç anladı! 7

Bu klip düşüncesinin Kavak Yelleri’nin yönetmenlerinden Jale İncekol’a ait olduğunu hatırlatan Dağhan Külgeç, dizinin setinde yönetmen ile tartışma yaşamıştı. 2009 yılında yaşanan olayda ünlü oyuncunun, yönetmene sandalye fırlatıp, seti terk ettiği iddiaları ortaya atılmıştı.

Dağhan Külgeç bu olayı da hatırlattı ve şöyle konuştu:

“Benim için durumlar karışıktı. Yönetmenle haberlerimiz çıkmıştı ama olmadı öyle bir şey. Bir şeyler oldu ama fiziksel olarak kimse kimseye bir şey yapmadı. Benim için çok zor bir dönemdi Kavak Yelleri. Bazı zorluklar yaşadım. Jale Hanım klip için bana ulaşınca, aramızda bir iletişimsizlik oldu. Benim payım var daha çok bu iletişimsizlikte. Hem eskiden hem de bu videonun yapım aşamasında bir şeyler oldu.

Derine girmeyeceğim ama her şeye rağmen klipte olmam gerekiyordu. Benim hatam. Bütün sevenlerden özür dilerim. Benim düşüncesizliğim, biraz tembelliğim, biraz eskiler, biraz da telif konuları falan. Herkesten tekrar özür dilerim. İş şirketlere ait olabilir ama dizinin duygusu seyreden insanlara ait. Ben de o duyguya vefasızlık göstermiş bulundum. Son klip hariç hiçbir şeyden pişman değilim. Bir sonraki pandemide her klipte olacağım, söz.”

Klip sadece youtube ortamında 5 milyona yakın izlenme elde etti. Kavak Yelleri dizi oyuncuları, set ekibi ve Pinhani’nin yer aldığı görüntüler; İstanbul, Ankara, İzmir, Denizli, Antalya, Datça, Foça, Bodrum ve Toronta’da çekildi. İşte 2020 yılının Mayıs ayında çekilen o klip: