Ana sayfa Dizi Fragmanları Daha iyi reyting alan diziler biterken, Benim Tatlı Yalanım nasıl ayakta kalıyor!

Daha iyi reyting alan diziler biterken, Benim Tatlı Yalanım nasıl ayakta kalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Benim Tatlı Yalanım, aslına dönüş yaptı! Yaz aylarında Star TV ekranında başlayan Benim Tatlı Yalanım dizisinde Aslı Bekiroğlu ile Furkan Palalı başrollerde yer alıyor. Dizide Nejat ve Suna karakterlerini canlandıran iki ünlü isimi başarılı performansları ile de göz doldurmakta.

25 bölümü geride bırakan dizi romantik komedi yapımı. Ancak Suna ve Nejat’ın yaşadıklarına bakınca izleyiciler yapımın drama kaydığını düşünmekteydi… 26. bölümde ise aslına dönüş yapacak olan Benim Tatlı Yalanım, tam bir romantik komedi yapımı havasına bürünecek.

Nejat ve Suna’nın evleneceği bu bölüm eğlenceli ve izleyicileri mutlu edecek sahnelerle dolu. 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin sıkı takipçileri “Sonunda romantik komedi olduğunu anladılar” yorumu yaptı.

Aylin ve Hande olmayan fragman büyük beğeni topladı. Suna’nın giydiği gelinlik beğeni topladı. Saçları da izleyicilerden geçer not aldı. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Star TV’nin dizilerinin reyting sorunları yaşadığı biliniyor. En azından Cumartesi yayınlanması Benim Tatlı Yalanım dizisini bu günlere kadar getirdi. Ancak yapımın daha ne kadar devam edeceği konusunda bir öngöre yapmak mümkün değil. Tamamı ile Star TV’nin planlaması ve dizinin arkasında durmasına bağlı bir konu.

Benim Tatlı Yalanım’dan daha iyi reyting alan diziler bir bir ekrana veda ederken, bu yapımın ayakta kalmasının tek sırrı Star TV’nin dizisiz kalmaması ve yerine koyacak program sıkıntısı içinde olması.