Ana sayfa TV Programları Damat Bayıldı programının kuralları neler?

Damat Bayıldı programının kuralları neler?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni programı Damat Bayıldı… 2 sezon Yemekteyiz’i sunan Onur Büyüktopçu, bugünden itibaren hafta içi her gün Zuhal Topal’la Sofrada ve Yemekteyiz programları ile reyting yarışına girişecek.

Her ne kadar Onur Büyüktopçu’nun hayranları bu format hakkında olumsuz eleştiriler yapmış olsa da, ünlü oyuncu yeni programına çok inanıyor.

Damat Bayıldı programı hakkında detaylar veren Onur Büyüktopçu, yarışma hakkında şu noktalara değindi:

“Damatlarımız çok zor durumda kalıyorlar. Ya eşlerini ya annelerini seçecekler. Bu da çok zor bir karar. ‘Onur Bey çok zor durumda kalıyoruz. Bunun eve gidişi var’ diyorlar. 5 gelin ve 5 kayınvalide olacak. Gelinlerimiz ve kayınvalideler aynı yemekleri yapacak. Damat ya annesinin yada eşinin yaptığı yemeği seçecek. Damat ise kimin hangi yemeği yaptını bilmeden yemekleri tadacak. Kimin yaptığın tahmin edecek ve daha lezzetli olanı seçecek. Cuma günleri ise en çok puanı toplayanlar ödülü kazanacak.”

Reyting yarışında Onur Büyüktopçu, Seda Sayan ve Zuhal Topal nasıl sonuçlar alacak merakla beklenmekte.

Damat Bayıldı yarışması 26 Ağustos itibariyle hafta içi her gün saat 16.00’da Show TV’de izleyicilerle buluşacak

Nasıl bir program?

Yemeklerin lezzetinden emin 5 kaynana, kazanma konusunda iddialı 5 gelin ve her şeyden habersiz bir damat! Onlar hem rakip hem de birer takımlar. Damadın seçimi günün kazananını, verilen puanlar ise haftanın galibini belirleyecek ve bir aile tam altınların sahibi olacak.