Ana sayfa Sosyal Medya Damlasu İkizoğlu’nun Kardeşlerim dizisine veda mesajı herkesi şoke etti!

Damlasu İkizoğlu’nun Kardeşlerim dizisine veda mesajı herkesi şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Henüz oyunculukta yeni yeni adımlar atmakta olan Damlasu İkizoğlu, kendisine çok iyi fırsatlar buldu. İlk olarak Babil dizisinde Buse karakterinde izlediğimiz oyuncu iyi bir çıkış yakaladı. Ardından ise atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisine başlayan oyuncu, Melisa karakterinde yeteneklerini sergiledi.

Başarılı performansı ile hikayede kendisine güzel bir yer edinen Damlasu İkizoğlu’nun instagram hesabından yayınladığı ayrılık açıklaması herkes için büyük bir şok oldu. Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı’nn diziye veda edeceği fragman ile ortaya çıkmıştı. Ancak Damlasu İkizoğlu için böyle bir durum yoktu.

Genç oyuncu instagram hesabından Kardeşlerim dizisiyle ilgili macerasının noktalandığını duyurdu. Bu açıklama ile dizi hayranları ikinci bir ayrılık şoku yaşamış oldu. Damlasu İkizoğlu, yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Evet..! Benim Melisa ile yolculuğum buraya kadardı. Ne denebilir ki, tertemiz delirdik ???? @kardeslerim çok güzel bir serüven oldu benim için. Bana bu güzel rolü teslim eden @ngmediatv ve sevgili yönetmenim @serkanbirinci ye sonsuz teşekkürler.. Gerçek abim @celilnalcakan iyi ki varsın, canım @simgeselcuk ve @onurseyityaran bu süreçte sımsıcak bir aile olduğumuz için çok mutluyum.

Hellö partner @halitozgursari çok eğlenmedik mi be! Şimdi üzücü ama #KadMelVeda diyebilir miyiz? Bu keyifli yolculukta beraber olduğum tüm oyuncu arkadaşlarım, iyi ki sizi tanımışım, iyi ki beraberdik.

Ve tabii ki gizli kahramanlar, sevgili ekip, siz olmasaydınız bu başarı olmazdı, hepinizin emeğine, yüreğine sağlık..

En büyük teşekkür ise sizlere.. Beni hiç yalnız hissettirmediğiniz, güzel dilekleriniz ve mesajlarınızla yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu bir ayrılık değil, yeni serüvenlerde karşılaşmak üzere..”

Damlasu İkizoğlu'nun Kardeşlerim dizisine veda mesajı herkesi şoke etti! 6

Genç oyuncunun ekip arkadaşları da güzel yorumlar yaparak, başarısını tebrik etti.

Halit Özgür Sarı ile Damlasu İkizoğlu, ekip arkadaşları ile de son kez fotoğraf çekti. Sosyal medyada yer alan bu fotoğraf iki genç oyuncunun setteki son anısı oldu.

Damlasu İkizoğlu'nun Kardeşlerim dizisine veda mesajı herkesi şoke etti! 7