Ana sayfa Dizi Haberleri Darısı Başımıza dizisi hem reytingde hem de sosyal medyada atakta!

Darısı Başımıza dizisi hem reytingde hem de sosyal medyada atakta!

tarafından ker_def
Darısı Başımıza dizisi olay yaratmaya devam ediyor.

İlk bölümüyle 4 Temmuz akşamı izleyicilerle buluşan dizi hem tüm kişilerde hem de AB Grubunda reytingin zirvesindeydi…

İkinci bölümde hem reytingleri düştü hem de zirveyi kaybetti. Ancak dizi yılmadı ve 3. bölümüyle durumu yeniden düzeltti.

18 Temmuz akşamı ekrana gelen dizinin son bölümü tüm kişilerde 3.78 reyting ve 12.90 izlenme payı ile ilk sırada yer almayı başardı. AB grubunda 2.90 reyting ile 3. sırada yer alan dizi, en azından tüm kişilerde zirveyi yeniden ele geçirmiş oldu.

Darısı Başımıza dizisi hem reytingde hem de sosyal medyada atakta! 7

Darısı Başımıza’nın heyecanla beklenen üçüncü bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #seniniçin etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #DarısıBaşımıza etiketi Twitter’ın Türkiye gündeminde 12 saat 45 dakika, dünyada 3 saat 15 dakika TT listesinde kaldı. “Darısı Başımıza”nın başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşırken, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimler yer alıyor.

DARISI BAŞIMIZA’NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, Show TV’nin yeni dizisi “Darısı Başımıza”nın 4. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Öykü’nün, Cem’le ayrıldığını ailesine açıkladığı tanıtımda Zerrin, Öykü’ye tepki gösteriyor. Öykü ve Ozan arasında tansiyon giderek yükselirken Zerrin, Öykü’nün Cem’le evlenmek istememesini kabullenemiyor.

DARISI BAŞIMIZA BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Öykü’yü sorularıyla sıkıştıran Zerrin, “Cem’den de saklamışsın ama anlamış çocuk. Senin onu neden terk ettiğini işte!” sözleriyle Öykü’yü heyecanlandırıyor.

Darısı Başımıza’nın yeni bölümü 25 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’de Show TV’de!