Ana sayfa Dizi Haberleri Darısı Başımıza dizisinde bir oyuncu var ki, reytingin düşüşü ona bağlanıyor!

Darısı Başımıza dizisinde bir oyuncu var ki, reytingin düşüşü ona bağlanıyor!

tarafından ker_def
Darısı Başımıza dizisi çok iddialı başladı ama ciddi bir sorun atlanıyor!

Show TV ekranlarında yeni başlayan yazlık dizi Darısı Başımıza, 2. bölümünün aldığı düşük reyting ile dikkatleri yeniden üzerine çekmişti.

İlk bölümüyle iyi bir başlangıç yapan dizinin 2. bölümünde reytinglerin düşmesi ekibin moralini bozmuştu.

Dizi 4 Temmuz’da yayınlanan ilk bölümüyle tüm kişiler ve AB gruplarının zirvesinde yer almayı başarmıştı. Tüm kişilerde 3,99 reyting ve 14.43 izlenme payı elde eden dizi, AB grubunda da 4,12 reyting ve 15,55 izlenme payı ile çok iyi bir sonuca imzasını atmıştı.

Ancak ikinci bölümde işler tersine döndü.

İkinci bölümde ise tüm kişilerde 3,27 reyting ve 10.86 izlenme payı elde eden dizi, AB grubunda ise 2,67 reyting ve 8,66 izlenme payına ulaşabildi.

Peki çok iddialı başlayan dizideki temel sorun neydi?

Dizinin başrol oyuncularından Ozan Dolunay, rolüne iyi otururken, Elif Doğan’ın Öykü karakteriyle beklentilerin altında kaldığı ortaya çıktı.

Darısı Başımıza dizisinde bir oyuncu var ki, reytingin düşüşü ona bağlanıyor! 7

DARISI BAŞIMIZA BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu durumu köşesine taşıdı ve şöyle yazdı:

“Show TV’nin ‘Darısı Başımıza’ dizisinin bölümünü izlerken ev ahalisi, “Ekranda yazlık romantik dizilerin erkek oyuncuları, kızlardan daha iyi” dedi. Bence daha da fazlası… Dizinin gençleri arasında Ozan (Mehmet Ozan Dolunay) Cem (Özgün Karaman) ve Merter (İbrahim Kendirci) rollerinde falso vermeden oynuyor. Kız tarafına geldiğimizde başrol kızımız Öykü, (Elif Doğan) bizlere romantik yazlık dizi kızımız halini bir türlü aksettiremiyor. Bu projeler, şirin ve sevimli bir genç kız şablonu istiyor ve bunu hissedemiyoruz kendilerinde…”