Ana sayfa Dizi Haberleri Darısı Başımıza dizisinde Ozan Dolunay ve Elif Doğan’ın başarısı parmak ısırttı!

Darısı Başımıza dizisinde Ozan Dolunay ve Elif Doğan’ın başarısı parmak ısırttı!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında 4 Temmuz Çarşamba günü 1. bölümüyle başlayan dizi, reytinglerde birinci olarak iddiasını göstermişti.

Dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ilk bölümden beğeni topladı.

Olumlu yorumlar ve analizler de peş peşe geliyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sinan Biçici, yazlık dizi Darısı Başımıza’yı köşesine taşıdı.

“İKİ KIZ KARDEŞİN AŞK HİKAYESİ”

‘Darısı Başımıza’, iki kız kardeşin hikayesi… Yurt dışında eğitimini bitiren Öykü, nişanlısına sürpriz yapar. Evde yarı çıplak bir kadın görünce, aldatıldığını düşünür. Evden kaçar gibi ayrılır ve genç bir adam olan Ozan’la tanışır. Beraber dertleşirler, zaman geçirirler ve aşık olurlar.

Fakat olayın bir yanlış anlama olduğu ortaya çıkar. Bu sırada düğün hazırlıkları hızla devam eder. Öykü’nün aklı Ozan’dadır. Onun kardeşinin, nişanlısı olduğunu öğrendiğinde ise her şey için çok geçtir.

İkinci hikaye ise, Öykü’nün ablası Rüya’nın imkansız aşkı… Rüya, ünlü oyuncu Engin Deniz’e platonik aşıktır. Çocukluk arkadaşı ve aşk doktoru Merter, yıllar sonra yeniden yan evlerine taşınır. Merter, Engin Deniz’le onu sevgili yapmayı taahhüt eder. Bunun için aşk dersleri verecektir. Yeni kitabı için konu arayan yazar, aslında gizlice Rüya’nın hikayesini yazacaktır.

Darısı Başımıza dizisinde Ozan Dolunay ve Elif Doğan'ın başarısı parmak ısırttı! 7

DARISI BAŞIMIZA DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

‘Hayat Bazen Tatlıdır’ dizisini birlikte yazdığımız Deniz Dargı’ya ait senaryo… Hem batılı, hem yerel hikayeleri harmanlayarak, her türün seyircisini de tatmin eden bir dünya kurmuş. Zaten başarılı romantik komedilerin püf noktası burası… Ozan Dolunay (Ozan) ve Elif Doğan (Öykü) birbirine yakışan bir çift olmuşlar. Kızların annesi rolünde ki Devrim Yakut, her zamanki gibi karakterinin hakkını veriyor. ‘Darısı Başımıza’, seyircinin sevebileceği, uzun soluklu bir dizi olacak gibi görünüyor. Yolu açık olsun