Ana sayfa Dizi Fragmanları Darmaduman dizisi 5. bölümünde Kerem, Derin’e yeni duygular yaşatacak

Darmaduman dizisi 5. bölümünde Kerem, Derin’e yeni duygular yaşatacak

tarafından ker_def

Darmaduman isimli gençlik dizisinin 5. yeni bölümü 26 Kasım Cumartesi akşamı Fox TV ekranında yayınlanacak. Dizide neler olacağı ile ilgili bilgiler ortaya çıktı.  Kerem ve Evren’in arabasına yaptığı sürprizle yıkılan Yağız, babasının verdiği cezayla ilk defa alışık olmadığı bir hayat yaşamaya başlar ve Evren’den intikam almak için ant içer.

Derin, babasının gelişiyle zor anlar yaşar. Babasının kestiği ceza çok ağırdır. Yardım aradığı bu süreçte Evren’in tepkisiyle sarsılırken, her şeye rağmen Kerem’den gelen yardım eli onu şaşırtır. Hiç sahip olmadığı samimi aile ortamı, koruyup kollayan bir baba figürü ve ne olursa olsun yanında olan Kerem, Derin’de hiç tatmadığı yeni duygular uyandıracaktır.

Yağız bir yandan intikam planları yaparken bir yandan da babasından ve Ruhi’den duyduklarıyla allak bullak olur. Aldığı darbelerle sarsılan Evren ve ona ihtiyacı olan ilgiyi verebilecek tek insan olan Ece, unutulmaz ve keyifli bir akşam geçirir fakat gece Ece’nin hiç beklemediği bir şekilde biter ve kolay kolay kapanmayacak izler bırakır.

İçinde iyilik olmadığına inandığı tek insanın bambaşka bir tarafına şahitlik eden Ece, insanları çok yanlış değerlendirdiğini fark edecektir.