Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dizisinde Hafsanur Sancaktutan ve Aytaç Şaşmaz partnerliği diziden bağımsız çok seviliyor!

Darmaduman dizisinde Hafsanur Sancaktutan ve Aytaç Şaşmaz partnerliği diziden bağımsız çok seviliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Darmaduman dizisi, bu hafta 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizi, beklenen reytingleri alamasa da sadık bir izleyici kitlesi tarafından heyecanla takip ediliyor.

Özellikle genç kuşak ve popüler isimleri bir araya getiren dizide Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz’ın hayranları, oyuncuları heyecanla takip ediyorlar. ABD’nin 90’lı yıllara damgasını vuran meşhur dizisi Beverly Hills uyarlaması olan Darmaduman’ın gençlik dizisi olarak çok beğenileceği tahminleri yapılıyordu.

Ancak ilk iki bölümüyle beklenen reytinglere ulaşamayan dizinin, 3 kategoride de ilk 10 listesinde yer almaması, diziyle ilgili kanalı kara kara düşündürüyor! Perşembe akşamı yayınlanan Mahkum’un final yapmasından sonra yerine gelen Ay Yapım imzalı Darmaduman, şimdilik yerinde sayıyor ama izleyici umudunu kaybetmiş değil!

Bu arada dizinin çiftleri ise şimdiden konuşuluyor! Henüz iki bölümde aşk hikayesi yerine oturmasa da ilerleyen bölümlerde Ece ve Evren ile Kerem ve Derin aşkının giderek daha da belirginleşmesi bekleniyor. Dizide Evren karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz, yeni imajıyla hayranlarından büyük övgüler alırken, Derin karakterine çok yakıştırılan Hafsanur Sancaktutan da hem oyunculuğu hem tarzı hem de performansıyla çok beğeniliyor.

Darmaduman dizisinde Hafsanur Sancaktutan ve Aytaç Şaşmaz partnerliği diziden bağımsız çok seviliyor! 8

Evren ve Derin’in yıllara dayanan dostlukları, ilk başta onları çift olarak görmesine neden oldu izleyicinin. Ancak aralarındaki derin bağların birleştirdiği bu ikili aşık olmasalar da yakınlıkları, dostlukları ile dikkatleri çeken bir ikili oldular. Derin’in, giderek Kerem’e (Mert Yazıcıoğlu) olan ilgisi arttıkça sosyal medyada da Kerem ve Derin daha çok konuşulacak. Ancak hayatları birlikte geçmiş iki dost olan Derin ve Evren, tarzları, duruşları, yakınlıkları ile izleyicinin ilgisini çeken ikili oldular!

Darmaduman dizisinde Hafsanur Sancaktutan ve Aytaç Şaşmaz partnerliği diziden bağımsız çok seviliyor! 9

Hafsanur Sancaktutan da dizinin setinde Aytaç Şaşmaz ile çok iyi anlaştıklarını, yaptıkları bir paylaşım ile ortaya koydu! İki oyuncunun, kamera önünde olduğu kadar arkasında da enerjilerinin tuttuğunu gösteren paylaşımda, birbirlerine uyumları da dikkat çekiyor! İzleyicinin bu iki oyuncuyu bir dizide sevgili olarak görmek istemeleri de olası ilerleyen süreçte!

Sancaktutan ve Şaşmaz’ın Darmaduman dizisinin setinden gelen bu kareleri, hayranlarından da yoğun ilgi gördü…