Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dizisiyle Hafsanur Sancaktutan ile Mert Yazıcıoğlu uyumunu çok kötü harcadılar!

Darmaduman dizisiyle Hafsanur Sancaktutan ile Mert Yazıcıoğlu uyumunu çok kötü harcadılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damga vuran, gençlik dizisi Beverly Hills’in yerli uyarlamasını yapmak ve yıllar öncesinin bilindik bir hikayesini, toplumsal bu kadar büyük dönüşüm yaşanmışken yeniden ortaya koymanın çok da akıllıca olmadığının kanıtı Darmaduman dizisi oldu.

Dokuzuncu bölümü ile birlikte iki hafta sonra ekranlara veda edecek olan Darmaduman dizisinde izleyiciler hikayenin bitmesine üzülmüyor. Zira, bilindik bir gençlik hikayesi için Beverly Hillis uyarlaması yapmak da gerekmiyordu.

Özgün bir iş ortaya konulsa, toplumsal dönüşümü anlatan bir hikaye ile izleyici karşısına çıkılmış olsaydı belki de Darmaduman dizisi çok daha iyi sonuçlar elde edebilirdi.

Dizi hayranları 9. bölümde final kararı alınan Fox TV’nin Darmaduman dizisinin bitmesinden daha çok çok iyi bir uyum sağladıklarına inandıkları Mert Yazıcıoğlu ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin böyle bir proje ile harcanmasına hayıflanıyor. İki başarılı ve genç oyuncu için bu güçlü uyum bambaşka bir hikaye ile sağlanmış olsaydı, belki de kariyerleri adına unutulmaz bir iş olacaktı. Darmaduman dizisi ise ileride pek de hatırlanmayı gerektirecek bir proje olamadı.

Darmaduman dizisiyle Hafsanur Sancaktutan ile Mert Yazıcıoğlu uyumunu çok kötü harcadılar! 7

Benzer bir durumun Aytaç Şaşmaz ile Aslıhan Malbora için de yaşandığını söylemek gerekiyor. İki genç oyuncu için de yine güçlü ve etkili bir dizi çifti olduklarını ama hikayenin izleyicileri etkilememesi nedeniyle onların da harcanan dizi çiftleri arasına katıldığını söyleyebiliriz.

Yapımcılar eski Amerikan gençlik hikayelerinin artık Türkiye için çok da cazip olmadığını, Anadolu’nun kendi hikayelerinin bile Darmaduman dizisinden çok daha iyi sonuçlar doğurabileceğini artık görmeli.

Mert Yazıcıoğlu ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin hayranlarından gelen sorulara verdikleri yanıtları gösteren aşağıdaki video uyumlarının da ne kadar iyi olduğunu ortaya koyuyor.