Ana sayfa Dizi Haberleri Dedikoduların aksine Aşk Mantık İntikam sona ermiyor! Dizi yeni sezonda da devam edecek!

Dedikoduların aksine Aşk Mantık İntikam sona ermiyor! Dizi yeni sezonda da devam edecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz dizisi olarak başlayan yapımı Aşk Mantık İntikam, sessiz ve derinden ama ilerleyerek devam ediyor. Ancak diziyle ilgili ortaya atılan dedikodu izleyicileri bir hayli üzdü. Dedikodulara göre dizi yaz sezonunun sona ermesiyle ekranlara veda edecekti. Ancak işaretler hiç de bunu göstermiyor.

Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldığı dizi hem sosyal medyada hem de reytinglerde çok iyi gidiyor. Dizinin sosyal medyada elde ettği yüksek etkileşim, reytinglerin de iyi gelmesiyle büyük anlam kazandı.

Dizi çok iyi giderken diziyle ilgili bir iddia ortalığı karıştırdı. Bu iddiaya göre Aşk Mantık İntikam dizisi yaz sezonuyla birlikte final yapacaktı. Bu söylenti de, dizinin hayranları arasında bir telaşa yol açtı.

Ancak Fox TV’den gelen haberler, Aşk Mantık İntikam’ın kış sezonunda da devam edeceğini gösteriyor. Nitekim muhtemelen bunu yakında yayına girecek olan kanalın yeni sezon tanıtım filminde de göreceğiz.

Dedikoduların aksine Aşk Mantık İntikam sona ermiyor! Dizi yeni sezonda da devam edecek! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Fox TV’nin yeni sezon tanıtım filmi İstanbul metrosunda geçecek. Kanalda bu sene yayınlanacak olan Yasak Elma, Aşk Mantık İntikam, Kanunsuz Topraklar, Yalancılar ve Mumları, El Kızı ve Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları teker teker her durakta metroya binecek. Son durak da Fox TV binası olacak.

Bu haber de gösteriyor ki Aşk Mantık İntikam dizisi önümüzdeki sezon da Fox TV ekranlarında devam edecek. Dizinin bugüne kadar dokuz bölümü yayınlandı. 27 Ağustos Cuma günü saat 20.00’de 10. bölümü yayınlanacak.

10. Bölümde şunlar olacak: Esra ve Ozan arasındaki ilişki gelişecek. Ancak Çınar ve Çağla bu durumu değiştirmek için ellerinden geleni yapacak. Dizinin fragmanına yansıyan Ozan’ın Çağla’ya evlilik teklifinin de detayları çok merak ediliyor.