Ana sayfa Dizi İzle Deli Divane 30 Aralık Pazartesi 53. Bölüm Fragman İzle

Deli Divane 30 Aralık Pazartesi 53. Bölüm Fragman İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizisi Deli Divane 30 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak olan 53. bölümüyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Videodan dizinin yeni bölümünü izleyebilirsiniz. Malti, Ranvir ile Ragini’ni arasında bir ilişki olduğunu anlar. Birbirleri ile takma isimleri ile konuşan Ranvir ve Ragini başlarına gelen tehlikenin farkında değildir. Malti, öğrendiklerini hiç vakit kaybetmeden Avni’ye anlatır. Duyduklarına inanamayan Avni’nin eline büyük bir koz geçer.

Ranvir’in telefonunu açan Malti, Ragini’nin herkesten gizlediği telefon arkadaşının gerçekte kim olduğunu öğrenir. Öğrendiklerini hemen Avni’ye anlatır. Tek derdi Sadhana’ya zarar vermek olan Avni duydukları ile ortalığı karıştırmaya kararlıdır. Malti’ye, Ranvir ile telefonda Ragini gibi konuşmasını ve buluşma talep etmesini söyler.

Malti, Ranvir ile Ragini gibi konuşarak buluşma saati verir ve uzaktan onu izler. Malti’nin oyunundan haberi olmayan Ranvir, saatlerce Ragini’yi bekler. Ranvir, yaşadığı durumu anlatınca, Sadhana Malti’nin bir iş çevirdiğini anlar.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra