Ana sayfa TV Programları Demet Akalın, Okan Kurt konusunda geri dönüşün yolunu kapattı!

Demet Akalın, Okan Kurt konusunda geri dönüşün yolunu kapattı!

tarafından ker_def

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın samimi ve neşeli sunumuyla “2.Sayfa”, hafta içi her gün canlı yayınla teve 2’de izleyicilerle buluşuyor. Programın bugünkü bölümünde Demet Akalın, canlı yayında boşanma sonrasında önemli açıklamalar yaptı. Videodan detayları izleyebilirsiniz…

Şarkıcı Fatih Ürek, teve2’de yayınlanan ‘2.sayfa’ programına konuk oldu. Programa telefonla bağlanan Demet Akalın ise ayrılıktan sonra ilk kez canlı yayında konuştu.

Demet Akalın, “Ben adamdan boşandım ne kefil olması. Benim için asla geriye dönüş yok. O sayfa kapandı bana onunla ilgili bir şey sormayın artık. Yalnızlık diye bir şey yok gerçekten çok yoğunum. Boşanma sürecinde hiç ağlamadım. İnsanların içinde ağlayacak halim yok. Zor bir süreç ama atlatacağım” dedi.

Akalın kızının psikolojisi ile ilgili olarak da “Hira bir günde olgunlaştı. Psikolojisi gayet iyi. Hira bu durumdan etkilenmiyor. Okan beni artık hiç ilgilendirmiyor” dedi.

Fatih Ürek, Demet Akalın’ın boşanma sürecine dair şu açıklamalarda bulundu: “Demet Akalın boşandıktan sonraki akşam beni aradı, ‘Şu mobilya işini halledelim seninle’ dedi. O gün ben Nur Yerlitaş’ın fotoğrafını çekip koymuştum. Demet çok hassastır. Bir baktım Demet Akalın beni silmiş. Ona destek olmamı bekledi tabi. Demet Akalın’la Okan Kurt, bir daha bir araya gelmezler. Çünkü Demet çok kırgın, tabi ki bu yaşananlardan haberi yoktu”