Ana sayfa Güncel Haberler Demet Akalın’dan Okan Kurt itirafı geldi

Demet Akalın’dan Okan Kurt itirafı geldi

tarafından ker_def

Demet Akalın’dan Okan Kurt’a barışma sinyali. Eylül ayında eşi Okan Kurt ile yollarını ayıran popçu Demet Akalın, eski eşini hakkında “Zaman zaman Okan’ı özlüyorum.” dedi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan “2 Sayfa” programına konuk olan Demet Akalın, canlı yayında özel hayatıyla ilgili konuştu. Akalın, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Bizim başımıza gelen şeyler talihsiz şeylerdi. Beni düşünmemiş hissiyatına kapıldım. Aslında benim eski eşim beni herkesten çok fazla düşünürdü. Ama kızım için vazgeçtim. Benim vicdanım rahat. Okan’ı zaman zaman özlüyorum.

“BAŞIMIZA GELENLER USULSÜZDÜ”

Evimize gelen avukat ve haciz işleri hep usulsüz kayınbiraderim benim evimi nasıl ofis gösterir ki? Okan için her şeyin çok iyi olmasını diliyorum. O da ‘Kendimi toparlayıp karşına çıkacağım’ dedi. Demek ki o arada bir şey yapma demek istiyor.

Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı geldi 7

“OKAN’A ARTIK ÇOK KIZGIN DEĞİLİM”

Okan’a ilk 1 ay inanılmaz kızgındım. Artık o kadar değil gördüğümde selam veriyorum. Okan’ın Instagram’ına hiç bakmadım. Beni kızımla olan ilişkisi ilgilendiriyor. Boşanma aşamasında Hira korktuğu için etkilendi. Hira, babasına ‘Sen kapıya gelme annem evi terk eder’ diyormuş. Ben de bakıcısında öğreniyorum. Bunun için yumuşuyorum. Ben Okan’ın emeğine üzülüyorum. Ben de onun ailesiyim benim Okan’a kırgınlığım bu yüzden.

DEMET AKALIN: SEVMİYORUM, SAYGISIZ KIZ

Demet Akalın, “İrem Derici’nin paylaştığı video hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna “Sevmiyorum, saygısız bir kız o” dedi.