Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Akalın’ın teaser’ı hayranları ikiye bölündü! Eleştiriler dikkat çekti!

Demet Akalın’ın teaser’ı hayranları ikiye bölündü! Eleştiriler dikkat çekti!

tarafından ker_def

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın, uzun süredir merakla beklenen albüm çalışmalarına devam ediyor.

Hayranlarına sosyal medyadan albümle ilgili bilgiler veren Demet Akalın, ‘N’apıyosan yap!’ isimli şarkısının teaser’ını yayınladı.

Akalın’ın heyecanla bekleyen hayranları instagram’dan paylaşılan videoyu izledikten sonra adeta ikiye bölündü! Bazı takipçilerinin şarkıyı basit bulduğu ve eski şarkıları gibi şarkılar beklediklerini söylemelerine karşın, bazı takipçileri de şarkının dillerine çoktan dolandığını, yaza damga vuracağını söylüyorlar.

Televizyongazetesi/Detay

Bir takipçinin “Hiç olmamış yaaa yanı bi eski şarkılara bak bi buna sanki damar şarkı pop yapılmış gibi sana yakışmadı valla #otursıfır @demetakalin yollarda sarkisiz kaldik” yorumu dikkat çekerken, benzer bir yorum da şöyle:

“İlk dinlediğimde sözleri Hira yazdı sandım vallahi, daha sonra @tantasci gördüm şok oldum. Demetcim, senin kendi tarzın var ve bu tarz insanlar tarafından seviliyor, endüstri gelişiyor diye sen tarzını değiştirme kuzum, eski Demet-e geri dön… Böyle şarkılar sana yakışmıyor!”

Akalın’ın tarzına bu şarkıyı yakıştıramayanların yanı sıra tam tersi yorumlar da yapılıyor. Bir takipçisi “Gene demet akalın yine herkeZin yaşadığına tercüman olmuş süper süper seni seviyoruz boşa değil” yorumunu yapmış.

“Gümbür gümbür yakacak bu yaz demo” diyenlerin sayısı da az değil. Görünen o ki Demet Akalın’ın yeni tarzı, kimi hayranlarını mutlu ederken, kimilerinde de beklentiyi pek karşılayamamış.

İşte Akalın’ın instagram’da paylaştığı o video:

Teaserlar geldi??? N’apıyosan Yap! Sözmüzk @tantasci aranje @catworkmusic

 

Demet Akalın'ın teaser'ı hayranları ikiye bölündü! Eleştiriler dikkat çekti! 7