Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı uyardı; “İkizler bu hafta iş hayatınızda detaylara dikkat edin!”

Demet Baltacı uyardı; “İkizler bu hafta iş hayatınızda detaylara dikkat edin!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Demet Baltacı, youtube kanalındaki Astrofoni köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi görmeye devam ediyor. Dolunay haftasında olduğumuza dikkat çeken astrolog, Dolunay’ın İkizler burcuna etkisi ile ilgili şunları söyledi;

Dolunay haftasındayız bu hafta sizler için iletişim trafiği çok yoğun, kısa, uzun seyahatler, görüşmeler, toplantılar, konuşmalar, haber trafiği ön planda olabilir. Bu hafta yaratıcılığınız çok güçlü, sanatla ilgilenen İkizler burcuna buna zaman ayırmasını öneririm.

Bu dönem unutkan ve dalgın olabilirsiniz, özellikle iş hayatınızda detaylara dikkat etmenizi öneririm. Üstlerle ilişkilerde yanlış anlaşılmalar, gereksiz bazı alınganlıklar gündeme gelebilir. Yakın çevre ilişkilerinizle ilgili konular da bu hafta gündeminizde olacak.

Bu hafta ayrıca emlak alımı satımı gibi konulara  odaklanabilirsiniz. Para konularında özellikle vergi, hisseli paralar , kira alanlarında ciddi enerjiler söz konusu, yeni kararlar alabilirsiniz.