Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı’dan 5 Mayıs Boğa Yeni ayı ve 6-13 Mayıs haftalık burç yorumları!

Demet Baltacı’dan 5 Mayıs Boğa Yeni ayı ve 6-13 Mayıs haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Astrolog Demet Baltacı, Woman TV ekranında İnci Yazgan’ın sunduğu Astroloji programının konuğu oldu. Yeniay 5 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek.. Bu hafta yeniay burçları nasıl etkileyecek? 6-13 Mayıs haftasında burcunuzda neler yaşanacak? İşte bu konuları değerlendiren Demet Baltacı önemli bilgiler sundu.

Demet Baltacı, yeniay hakkında şu bilgileri verdi: “Güzel bir haftaya giriyoruz. Keyifli bir yeni ay 5 Mayıs’ta doğacak. Önümüzdeki Mayıs ayını şeklillendirecek. Güzel bir yeni ay enerjisi altında olacağız. Hıdırellez gününe tesadüf ediyor, uygun bir gün.Baharın kendini iyice hissettirdi, havanın ısındığı, tabiatın canlandığı keyfini çıkartacağımız bir süreçte olacağız.

Yeniaylarda yeni umutların, yeni projelerin oluştuğu fikirlerin meydana geldiği zamanlardır. Hıdırellez de bunu güçlendiriyor. Boğa yeniayında dilek dileyebiliriz. Hayatımıza gelmesini istediğimiz her türlü durum, projelerimiz, hayallerimiz için 5 Mayıs’ı değerlendirebiliriz.

Boğa burcu hertürlü dünyasal değeri temsil eder. Dünyanın da burcudur. Maddeye dayalı konular, 5 duyuya hitap eden her şey Boğa burcu ile temsil edilir. Maddi manevi güvenimiz, kazançlarımız, topraktan elde ettiğimiz değerler, beslenme, duygusal anlamda güvenlik ihtiyaçlarımız, yaratıcı her türlü konu Boğa burcu ile temsil edilir. Boğa yeniayında bu konularla alakalı niyetlerimizi oluşturabiliriz. ”

Demet Baltacı, videoda burçlara göre de 6-12 Mayıs haftasını tek tek değerlendirdi.Burcunuzun yeni haftadaki durumunu videodan öğrenebilirsiniz.