Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı’dan dikkat çeken yorum; “Aslan Burcu, iş hayatında ki çatışmalara dikkat edin!”

Demet Baltacı’dan dikkat çeken yorum; “Aslan Burcu, iş hayatında ki çatışmalara dikkat edin!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Demet Baltacı, youtube kanalındaki Astrofoni köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları dikkat çekiyor. Özellikle astroloji meraklılarının uyarı ve tavsiyelerini  dikkate aldığı astrolog, Dolunay haftasında olduğumuzu belirterek,  Dolunay’ın Aslan burcuna etkisi ile ilgili şunları söyledi;

Sevgili Aslanlar, Dolunay haftasındayız aynı zamanda Ay sizin burcunuzda, bu dönem hem ruhsal hem bedensel olarak hassas ve duyarlı olabilirsiniz. İlişkilerinizde ve günlük hayatınızda duygularınızı ve dürtülerinizi kontrol etmeniz biraz  zor olabilir.

Fiziksel bakımınızla ilgilenmeniz için uygun bir dönem bu günleri değerlendirin diyorum. Dolunay size bir iş imkanı veya finansal bazı kazançlar getirebilir. İş hayatınızda size kazanç getirecek kapılar açabilir. Üstlerle ilişkilerde çatışmalara dikkat etmenizde fayda var. Her türlü sosyal ilişkiniz bu dönem çok yoğun olacak, iş veya özel amaçlı gezi veya ziyaretler söz konusu olabilir.