Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Evgar, doğumunu beklediği kızı Mavi için önemli bir karar aldı!

Demet Evgar, doğumunu beklediği kızı Mavi için önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Evgar ile Hazar Ergüçlü, Taksim İstiklal Caddesi’nde birlikte görüntülendi. 5,5 aylık hamile olan oyuncu, kızı Mavi’nin doğumunu heyecanla bekliyor… Hamileliğinde her şeyin yolunda gittiğini söyleyen oyuncu, “Allah herkese böyle kolay hamilelik versin” diye konuştu.

Demet Evgar, ayrıca bir sinema filminden çıkarken görüntülenen oyuncu, 41. İstanbul Film Festivali’nde de jüri üyeleri arasında yer aldı. Çok güzel filmler izlediğini belirten oyuncu, uzun süredir uzak kaldığı için kendisi için festivalin güzel bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.

Bebeğinin durumunun iyi olduğunu ve hamileliğe alışmaya çalıştığını anlatan Demet Evgar, Mavi isminin yanına bir göbek ismi de koyacaklarını anlattı. Eşi Levent Babataş’ın da kendisini babalığa hazırladığını ve bu süreci birlikte geçirdiklerini anlatan oyuncu, “Çok kıymetli bir süreç. Burada babalara çok önemli görevler düşüyor. Hem de müthiş bir zevk olduğu için, erkekler de kendisini bu zevkten mahrum etmemeli. Levent de öyle yapıyor” diye konuştu.

Demet Evgar, doğumun İstanbul’da gerçekleşeceğini ve yurt dışında bir doğumu ise hiçbir zaman düşünmediğini anlattı. Sağlıklı bir şekilde doğum olduktan sonra paylaşmak istediği tecrübeler olduğunu belirten oyuncu, şimdilik bu süreci atlatmaya odaklanmış durumda.

Bazı ünlüler gibi çocuğu için sosyal medya hesabı almadığını ve büyüyünce kendisinin bunu yapabileceğini söyleyen Demet Evgar, “Ben çok fazla özel hayatını ya da kendi ailemi çok fazla paylaşan birisi değilim. Onun da o hakkına saygı duymayı hedefliyorum. Çünkü, çocukların tanınmama hakkı var” dedi.

Demet Evgar, doğumunu beklediği kızı Mavi için önemli bir karar aldı! 7

Normal doğum hedeflediğini ama inat etmeyeceğini ve hangisi uygun ise onun olacağını anlatan Demet Evgar, eşinin bebeğin cinsiyetini öğrenince çok ağladığını da ifade etti.

20 yıldır mesleğin içinde olduğunu ve hayatının en güzel zamanlarını yaşadığını belirten oyuncu, “Onun tadını çıkartıyorum. Bu kadar zevkle yaşadığım, bu kadar mutlulukla geçirdiğim için de şükrediyorum” dedi.

Albüm çalışmasının single olarak gerçekleşeceğini anlatan Demet Evgar, hayranlarına başka sürprizler de yapacağını sözlerine ekledi.

Ünlü oyuncu, en son geçen sezon Alev Alev isimli Show TV dizisinde başrolde yer almıştı. Demet Evgar, hamileliği nedeniyle bu süreçte yeni bir proje yapmayı da istemiyor. Şimdilik sadece kızı Mavi’nin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini hedefleyen oyuncu, hayatında her şeyin yolunda olduğunu da ifade etti.