Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül bir harika ama Gecenin Ucunda dizisi için aynısını söylemek mümkün değil!

Neslihan Atagül bir harika ama Gecenin Ucunda dizisi için aynısını söylemek mümkün değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında salı akşamları devam etmekte olan Gecenin Ucunda dizisinin sezon sonuna kadar izleyicilerle buluşacağı biliniyor. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisini başrolde buluşturan dizinin şimdiye kadar 17 bölümü ekrana geldi.

İyi reytingler alamamasına rağmen Star TV’nin sabırla yayınlamaya devam ettiği Gecenin Ucunda projesi büyük umutlarla başladı. Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan dizinin çok güçlü bir hikayesi olduğu yönünde daha önceden yapılan tüm değerlendirmeler, haftalar geçtikçe senaryo sorunlarına dönüştü.

Dizinin sadık izleyicileri bir bir hikayeyi bıraktı ve Gecenin Ucunda çok düşük reytingler alabilen bir noktaya kadar geriledi. Özellikle yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının projeye daha fazla ilgi gösterdiğini sosyal medyada yapılan yorumlardan anlayabilirsiniz.

Yerli izleyicilerin artık o kadar da çok bağımlısı olmadığı Gecenin Ucunda dizisinde bir tek Neslihan Atagül’ün hayranlarının memnuniyeti var.

Bunun nedeni de Atagül’ün çok başarılı bir oyunculuk performansı ortaya koyması ve karakterin ruhunu, hissini izleyicilere yansıtabilmesi. Birçok dizi hayranı da zaten projeyi Neslihan Atagül’e olan sevgisinden takip ettiğini özellikle belirtiyor.

Kadir Doğulu’nun yapım ortağı olduğu Gecenin Ucunda dizisindeki Kazım karakterinin senaryoda geldiği nokta izleyenleri sinir ediyor. Kazım’ın Macide’yi sırf çıkarları için kullanmaya çalışma hali, birçok dizi hayranının projeden soğumasına neden oldu.

Neslihan Atagül bir harika ama Gecenin Ucunda dizisi için aynısını söylemek mümkün değil! 7

Kazım’ın daha önceki aşk sözlerini, tavırlarını düşünenler bu noktaya neden gelindiğini anlamakta zorlanıyor. Senaryoda Kazım’ın bu noktaya gelmesine neden olacak neler yaşandığını düşünenler, çok açıklayıcı bir yanıt bulamıyor.

Senaristler durumu Kazım’ı hasta ruhlu birisi olarak göstererek kurtarabilir mi bilinmez ama, Neslihan Atagül’ün sahnelerdeki etkileyici performansı dışında Gecenin Ucunda dizisi için çok da olumlu yorumlar yapılmıyor.

Bir kaç bölüm önce Macide’ye büyük aşkla bağlı gibi görünen bir Kazım vardı. Evlilik sonrası Kazım bir anda değişti ve Macide’yi önemsizleştirdi. Sonra da kendi çıkarı için ‘seni çok seviyorum’ gibi izleyicilerin midesini bulandıran tavırlar ortaya koydu. Peki bu noktaya neden gelindi? İşte bu durum sorgulanıyor.

Bir izleyicinin şu yorumu dikkat çekti: “Kazım, Macide’ye boşluğa bakar gibi bakıyor. Neslihan da karşısında oyunculuğunu döktürüyor. Gerçekten sinir bozucu, biraz daha ilerlerse insanı izlemekten bıktırabilecek bir şey. Bu olayların gerçekçi bir nedeni yok, seyirciye gösterilmedi. Geçmişte biz ne izledik? ‘Kazım’ın ikizi mi vardı, onu mu izledik’ diye insan sorguluyor. Tutarsızlıklar arttı.”