Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, aradan geçen 1 yılın ardından aynı soru sorulunca patladı!

Demet Özdemir, aradan geçen 1 yılın ardından aynı soru sorulunca patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisinde elde ettiği başarılı çıkışın ardından 2020 yılında Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle hayranlarına farklı duygular yaşattı. Romantik komediden, dram projesine geçiş yapan ve performansı ile de göz dolduran oyuncu, yeni partneri İbrahim Çelikkol ile de çok iyi bir uyum yakaladı.

Yurt içinde ve yurt dışında başarılı çıkışı ile adından çok konuşturan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde de Doğduğun Ev Kaderindir’in 4 bölümlük 2. sezon için hazırlanan stok bölümlerinin çekimlerini tamamlamıştı.

Ünlü oyuncu, Erkenci Kuş dizisine 2019 yılının Ağustos ayında veda etmişti. Eski partneri Can Yaman ile arasında aşk yaşanıp yaşanmadığı mevzusu da geçen yıl bolca konuşulmuştu. Aradan geçen 1 yılın ardından ünlü oyuncu aynı soru ile karşılaşınca adeta patladı.

Magazin muhabirlerinin aracına binerken görüntülediği oyuncu, Ozan Güven’in eski sevgilisi Pınar Bulutsuz’u şiddet uyguladığı iddiası ile ilgili soruda, gerekli tepkiyi sosyal medya hesabından gösterdiğini ve uygun zamanda bu konudaki sorular için açıklama da yapabileceğini belirterek, hassaslığını sergiledi.

“Şiddetin her türlüsüne karşıyım” diyen oyuncuya şu soru soruldu: “Can bey ile bir ilişkiniz olduğu konusunda, böyle bir ilişkiniz yok mu gerçekten?”

Demet Özdemir ise bu sorudan sonra adeta patladı. Oyuncu, “Ne olur sormayın, siz sıkılmadınız mı?”

Ünlü oyuncu, haklı bir tepki ile yoluna devam etti ama magazin camiası bu sorunun yanıtını almadan da Demet Özdemir’i rahat bırakmayacaktır.