Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir arka arkaya bombaladı! Annesi ve sevgilisi ile paylaşımlar, Gülcan Arslan’a içten kutlama!

Demet Özdemir arka arkaya bombaladı! Annesi ve sevgilisi ile paylaşımlar, Gülcan Arslan’a içten kutlama!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlara gelen Demet Özdemir, sosyal medyadan arka arkaya paylaşımlarıyla hayranlarını da coşturuyor. Oyuncu, dizinin setinden yaptığı paylaşımlardan sonra bu kez annesi, sevgilisi Oğuzhan Koç ile de fotoğraflarını paylaştı son olarak.

Ayrıca diziye yeni başlayan ve ablası Gülbin’e hayat veren Gülcan Arslan’ın doğum gününü da kutlayan bir paylaşım yaptı. Son yılların öne çıkan isimlerinden birisi olan Demet Özdemir’in paylaşımları, sosyal medyada hayranları tarafından da övgü yorumlar ve beğeni dolu sözlerle karşılanıyor.

Özdemir’in paylaşımlarından birinde annesi Ayşen Yener görülüyor. “Annem dans ediyo” notuyla annesini özlediğini de eklemiş oyuncu paylaşımına…

Demet Özdemir arka arkaya bombaladı! Annesi ve sevgilisi ile paylaşımlar, Gülcan Arslan'a içten kutlama! 11

Bir diğer paylaşımında ise sevgilisi Oğuzhan Koç ile görünüyor Demet Özdemir. Hayranlarını merakta bırakan paylaşımda ikilinin bir uçakta oldukları anlaşılıyor. Nereye gittikleri ise henüz belli değil…

Demet Özdemir arka arkaya bombaladı! Annesi ve sevgilisi ile paylaşımlar, Gülcan Arslan'a içten kutlama! 12

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine kısa bir süre önce gelen Gülcan Arslan’ın doğumgünü de aşağıdaki paylaşımla kutluyor oyuncu. Sette sürekli konuşmakta birlikte fotoğrafları olmadığı için Arslan’ın bir başka fotoğrafını paylaştığını da not düşmüş. Sözlerinden, kısa zamanda samimi bir arkadaşlık kurdukları da anlaşılıyor. Oyuncu, “Kısa sürede çok güzel şeyler paylaştık. Seni tanıdığım için mutluyum” diyerek tebrik ediyor.

Demet Özdemir arka arkaya bombaladı! Annesi ve sevgilisi ile paylaşımlar, Gülcan Arslan'a içten kutlama! 13

Bir başka paylaşımında ise evinin bahçesinde otururken görülüyor Demet Özdemir…

Demet Özdemir arka arkaya bombaladı! Annesi ve sevgilisi ile paylaşımlar, Gülcan Arslan'a içten kutlama! 14

Bir çekim anının videosunu repost eden Demet Özdemir “Bunu sevdim” notuyla da aşağıdaki paylaşımı yapmış…

Demet Özdemir arka arkaya bombaladı! Annesi ve sevgilisi ile paylaşımlar, Gülcan Arslan'a içten kutlama! 15