Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir çok istedi ama hayali gerçekleşmedi!

Demet Özdemir çok istedi ama hayali gerçekleşmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, bilindiği üzere yapımcılığa adım atmıştı. Şimdilerde Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinin yapımcılarından birisi olan Yağmur Ünal, bilindiği üzere Türkan Şoray ile Cihan Ünal evliliğinden dünyaya geldi.

Yağmur Ünal, Baraj dizisinde her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Dizide durumların iyi olduğunu ifade eden Yağmur Ünal, yeni yılı da evde keyifli bir şekilde karşıladıklarını belirtti.

Baraj haricinde yeni projelere de baktığını belirten Yağmur Ünal’a geçtiğimiz aylarda Demet Özdemir’in yaptığı açıklama hatırlatıldı. Yüzü olduğu markanın tanıtım gününde Özdemir, Türkan Şoray’ın hayatını anlatan bir filmde onu oynamayı çok arzu edeceğini söylemişti.

Demet Özdemir çok istedi ama hayali gerçekleşmedi! 7

Özdemir, “Aslında hem böyle eskiler olduğu için çok isterdim, hem de neye dönüşürüm bilmiyorum, saçıyla, başıyla, makyajıyla Türkan Şoray’ı oynamayı çok isterdim” diye konuşmuştu. Özdemir’in bu sözleri Yağmur Ünal’a bir kez daha hatırlatıldı.

Ünal ise net bir yanıt verdi ve “Yok yok hiç, böyle bir proje yok” diyerek, annesi Türkan Şoray’ın hayatını anlatacak bir projenin gündemde olmadığını belirtti.

Demet Özdemir’in bu hayali de başka bir döneme kalmış oldu.