Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir de Eda Ece de Burcu Özberk de öyle güzel reklam yapıyor ki, kimse dert etmiyor!

Demet Özdemir de Eda Ece de Burcu Özberk de öyle güzel reklam yapıyor ki, kimse dert etmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya sadece ünlü isimlerin takipçileri ile etkileşimde kaldıkları ve kendileri hakkında bilgiler verdikleri bir ortam değil.. Birçok ünlü, bu büyük avantajını reklam amaçlı da kullanıyor. Sıklıkla da ünlü isimlerin hem rol aldığı projelerle ilgili olsun, birlikte çalıştıkları markalarla ilgili olsun, ya da katıldıkları bir organizasyonla ilgili olsun farklı reklam amaçlı paylaşımlar yaptığı görülüyor. Demet Özdemir, Eda Ece ve Burcu Özberk de hesaplarından farklı konularla ilgili tanıtımlar yaptı.

Üç ünlü ismin de yaptığı bu tanıtım faaliyetini bir sanata çevirdikleri ve sıradan bir reklam çalışması değil de kendilerinden de bir şeyler katarak konuyu daha da güzelleştirdikleri dikkat çekiyor. Bu konuda Demet Özdemir’in diğer birçok isme gören çok fazla reklam amaçlı paylaşım yaptığını görebilirsiniz.

Oyuncu artık bu reklamları klasik mesajlar ile vermek istemiyor. Özel bir pozu ile ve mutlaka kendisinden de bir şeyler katarak sunmayı tercih eden Özdemir, bu konuyu adeta bir sanata çevirmiş durumda. Oyuncu, “Set yoğunluğu sebebiyle hayat biraz hızlı akıyor. Bu yüzden de etrafında bu hızlı tempoya ayak uydurabilecek destekçiler arıyor insan. Hayat koşturmadan ibaret olunca benim en rahat ettiğim, online alışveriş…” diye giden reklam mesajında bir e-ticaret platformunu kullandığını belirterek, takipçilerini de buradan alışveriş yapmaya davet ediyor.

Demet Özdemir, reklam konusunda gerçekten rakiplerinden çok ileride ve hayranları da paylaşımlarına yüzbinlerce beğeni bırakıyor, ayrıca çok sayıda olumlu yorum da alabiliyor.

Demet Özdemir de Eda Ece de Burcu Özberk de öyle güzel reklam yapıyor ki, kimse dert etmiyor! 9

Eda Ece de zaman zaman reklam yapan isimlerden. Oyuncu kimi zaman sosyal sorumluluk adına da duyuru-tanıtım içerikleri paylaşıyor, zaman zaman da kendi dizisi Yasak Elma’yı tanıtmak ve daha çok kişiye ulaştırmak adına instagram hesabını kullanıyor.

Bu pozunda oyuncu, setteki kırmızı elbiseli haliyle hem çekimlerden perde arkası paylaşmış oldu hem de Yasak Elma’nın reklamını yaptı.

Pazartesi #YasakElma günü ???? 20.00 @foxturkiye

Demet Özdemir de Eda Ece de Burcu Özberk de öyle güzel reklam yapıyor ki, kimse dert etmiyor! 10

Çocukluk dizisinde Ayşegül olarak izlediğimiz Burcu Özberk de reklam faaliyetleri için hesabını kullanıyor. Kimi zaman bir marka işbirliği için mesaj veren oyuncu, kimi zaman sosyal konularla ilgili duyuralar yapıyor.

Oyuncu kendisiyle ilgili konularda da tanıtımlar yapmakta kaçınmıyor. Marie Claire Türkiye dergisine özle pozlar veren Özberk, “2020’yi pozitif enerjili insanlarla, harika bir çekimle tamamlıyorum” notuyla derginin kapağını yayınladı.

Demet Özdemir de Eda Ece de Burcu Özberk de öyle güzel reklam yapıyor ki, kimse dert etmiyor! 11