Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinde dalga geçmeye doyamadı!

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinde dalga geçmeye doyamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarının sevilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir’in 4 bölümü için çekimler devam ediyor. Pandeminin ikinci dalgası düşünülerek, 2. sezonun ilk dört bölümü stok amaçlı olarak çekiliyor. Oyuncular ve set ekibi yoğun bir tempoda çalışıyor.

Dizinin setinde dün İbrahim Çelikkol krizi yaşandığına yönelik basına yansıyan iddialar vardı. Çelikkol’un set ekibi ile sorun yaşadığı ve sahnelerin çekimi için zamanında gelmediği belirtilmişti. Ancak bu haberlerin yayılmasının ardından Demet Özdemir’den manidar bir paylaşım gelmişti.

Ünlü oyuncu, rol arkadaşının da yer aldığı çekimlerden bir fotoğrafı paylaşmış ve “İbo neredesin?” diye mesaj yollamıştı. Özdemir, instagram hikaye bölümünden bir paylaşım daha yaparak “Hah buradasın tamam” diyerek bir anlamda haberlerle dalgasını geçmişti.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinde dalga geçmeye doyamadı! 8

Dizinin çekimlerine bugün de devam edildi. Demet Özdemir ise dün yaşananlardan sonra setten partneri ile fotoğraf paylaşarak bir anlamda sorun olmadığını ve çekimlere devam edildiği mesajını verdi.

Oyuncu, mesajında ise “Mehdi karakterde ben neredeyim hiç bilmiyorum” diyerek bir anlamda dalgasını geçmeye devam etti. Doğduğun Ev Kaderindir hayranları da ünlü oyuncunun iki gündür sergilediği bu manidar paylaşımlara büyük ilgi gösterdi.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinde dalga geçmeye doyamadı! 9