Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’i bekleyenlere büyük sürpriz yaptı!

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’i bekleyenlere büyük sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin izleyicileri, dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili meraktalar. Bilindiği gibi dizinin Pandemi sürecinde çekimlerine ara verilmiş ve karantina boyunca da çekim yapılmamıştı. Daha sonra Mayıs ayında yeniden sete çıkılmış ve sezon finali ile ekrana ara vermişti.

Pek çok dizi geçtiğimiz hafta ve bu hafta yeni sezonu açıyor. Çalışmalar da çoktan başladı ve çekimler hummalı bir şekilde sürüyor. Yeni dizilerin yanı sıra geçtiğimiz sezondan gelen diziler için de meraklı bekleyiş başladı. Demet Özdemir’in, Erkenci Kuş dizisinin ardından dram dizisindeki başarılı performansı ve İbrahim Çelikkol ile birlikte uyumu da dizinin dikkat çekmesinde etkili oldu.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazdığı gerçek bir hikayeye dayanan dizinin çekimleri de bir süre önce başladı ama setten çok fazla bilgi sızdırmamaya çalışıyor oyuncular. Demet Özdemir’den sosyal medyada paylaşım yapmasını bekleyenler ise bir süredir hüsrana uğruyordu.

Ancak Özdemir, çekimlerin başladığını ve izleyici ile buluşmaya da az bir zaman kaldığını anlatan kimi paylaşımlarıyla takipçilerini mutlu etti. Sette çekilen fotoğraflarda İbrahim Çelikkol ile birlikte dizide annesini oynayan Zuhal Gencer Erkaya’nın yanı sıra diğer kadın oyuncularla da pozlar verdi Özdemir.

İşte o paylaşımlar:

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'i bekleyenlere büyük sürpriz yaptı! 11

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'i bekleyenlere büyük sürpriz yaptı! 12

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'i bekleyenlere büyük sürpriz yaptı! 13

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'i bekleyenlere büyük sürpriz yaptı! 14

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'i bekleyenlere büyük sürpriz yaptı! 15