Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, düğününde babası ile pozlarını paylaştı, yazdığı mesaj dikkatlerden kaçmadı!

Demet Özdemir, düğününde babası ile pozlarını paylaştı, yazdığı mesaj dikkatlerden kaçmadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  28 Ağustos’ta şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile dünyaevine giren başarılı oyuncu Demet Özdemir, ilk kez babası ile görüntülendi. Oyuncu, anne ve babasının yıllar önce ayrılmasının ardından geldiği İstanbul’da şöhreti yakalarken, babası ile de zor bir süreç geçirdiklerini bir röportajında aktarmıştı.

Annesi Ayşen Şener ile babasının, ablası nedeniyle yaşanan bir gerginlik sonrası boşanmalarıyla Kocaeli’nden İstanbul’a gelen oyuncu, ablasının kendisini kolejde okuttuğunu ve dans tutkusu ile başladığı hayatına daha sonra oyunculuk ile devam ettiğini anlatmıştı.

Demet Özdemir, yaklaşık 11 yıldır oyunculuk yapıyor ve Erkenci Kuş ile şöhret olduktan sonra da gündemden düşmüyor. Bir yıldır beraber olduğu Oğuzhan Koç ile hayatını birleştiren Demet Özdemir, düğünü ile günlerdir konuşuluyor, fotoğrafları ve videoları sosyal medyada paylaşılıyor, yorumlar yapılıyor.

Hayranlarının hiç bir detayı kaçırmadığı düğünden gelen fotoğraflar arasında, babasının da düğüne geldiği ve kızına sarıldığı o duygusal anlar, sosyal medyada da dikkatleri çekmişti.

Demet Özdemir, düğününde babası ile pozlarını paylaştı, yazdığı mesaj dikkatlerden kaçmadı! 10

Demet Özdemir, babası ile bir süre kırgın kalıp, uzak düştüklerini söylemiş ve yeni yeni görüşmeye başladıklarını anlatmıştı. Babasının düğününe gelmesi hayalini de kurduğu anlaşılan oyuncu, onunla çekilen fotoğraflarını kısa bir zaman öncesi yayınlayarak bu dileğini de not düştü…

Oyuncunun, uzun zaman uzak kaldığı babası ile düğünde bir araya gelerek onunla kahkahalar attığı fotoğrafına “Hayal ettim. Kahkaha bizim için geleneksel” notuyla dikkatleri çekti…

Demet Özdemir, düğününde babası ile pozlarını paylaştı, yazdığı mesaj dikkatlerden kaçmadı! 11

Demet Özdemir, babasıyla uzun süre görüşmediğini aktardığı röportajında “Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır.” sözleriyle dikkat çekmişti.

Demet Özdemir, düğününde babası ile pozlarını paylaştı, yazdığı mesaj dikkatlerden kaçmadı! 12

Baba kızın bu sevgi dolu pozları, sosyal medyada hayranları arasında da hızla karşılık buldu. Nikah sonrası babasına sarılan oyuncunun bu fotoğrafları siyah beyaz olarak kendi instagram sayfasından yayınlayarak özel bir detay olarak paylaşması da kendisi için bu anların ne kadar kıymetli olduğunun bir göstergesiydi…

Demet Özdemir, düğününde babası ile pozlarını paylaştı, yazdığı mesaj dikkatlerden kaçmadı! 13