Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ekrana dönüyor! Yeni dizisi için çekimlere başlama tarihi belli oldu!

Demet Özdemir ekrana dönüyor! Yeni dizisi için çekimlere başlama tarihi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisinde yakaladığı büyük çıkışın ardından ününü Doğduğun Ev Kaderindir ile pekiştiren Demet Özdemir, sekiz ay aradan sonra nihayet yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Güzel oyuncunun sete çıkacağı tarih belli oldu.

TV8’de yayınlanan ve sadece Türkiye’de değil birçok ülkede büyük ses getiren Doğduğun Ev Kaderindir ile kariyerinin zirvesine ulaşan Demet Özdemir uzun süredir setlerden uzaklarda. Bu yaz Netflix için çekilen ve başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı Aşk Taktikleri dizisinde rol alan Özdemir nihayet yeni projesini belirledi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Demet Özdemir, MF Yapım’ın Disney Plus için çekeceği Dünya’yla Benim Aramda dizisi için anlaşmayı yaptı. Dizide başrol erkek oyuncu için Kerem Bürsin’in adı geçiyor. Disney Plus, dizide Kerem Bürsin’in rol almasını özellikle istiyor. Dizide son dönemin yıldızı en çok parlayan oyuncularından Hafsanur Sancaktutan’ın da rol alacağı belirtiliyor.

Demet Özdemir ekrana dönüyor! Yeni dizisi için çekimlere başlama tarihi belli oldu! 7

Yine gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu rol önce Hande Erçel’e önerilmişti. Ancak Hande Erçel dizideki iddialı bir sevişme sahnesine olduğunu görünce rahatsız oldu ve bu rahatsızlığını senariste iletti. Ancak senarist Pınar Bulut sahnenin dizide olması konusunda diretince Hande Erçel’le anlaşma suya düştü. Hande Erçel’in yerine görüşülen Demet Özdemir ise teklifi kabul etti.

Böylece Demet Özdemir’in ekrana döneceği yeni proje de kesinleşmiş oldu. Dizinin erkek oyuncusu için görüşmeler ise netleşmedi. Dizinin mart ayında çekimlere başlayacağı belirtildi.

Öte yandan Demet Özdemir’in adı, Can Yaman’ın yine Disney Plus için çekilecek dizisi için geçiyordu. İddiaya göre Can Yaman bu dizide Demet Özdemir’le birlikte oynamak istiyordu. Ancak Demet Özdemir bu teklife çok sıcak bakımıyordu.