Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir elini uzattı, kendisi için de gençler için de büyük bir adım attı!

Demet Özdemir elini uzattı, kendisi için de gençler için de büyük bir adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mim Sanat Derneği ve Mim Sanat Akademisi’nin birlikte organize ettiği buluşmada Demet Özdemir, sanatsever gençlerle bir araya geldi.

Desteğe ihtiyacı olan bu gençlere el uzaltılması gerektiğine vurgu yapan ünlü oyuncu, gençlerin sanatla buluşması için imkanı olanlara çağrıda bulundu. Özdemir, “Bize ihtiyaçları var.Biraz göz atıp neler yapabilirsiniz bir bakın” diye de mesaj yolladı.

Ünlü oyuncu yaşadığı bu deneyimden çok etkilendiğini belirten bir paylaşım yaptı.

Özdemir, paylaşımında gençlerin seslerine tercüman oldu.

İşte Özdemir’in dikkat çeken sözleri…

@mimsanat_dernegi @mimsanat_akademisi çok güzel bir gündü benim için… Çok parlak ışıl ışıl gençlerle bir araya geldim … öğretilen, yapilan ,ortaya çıkan emekleri görmeniz gerekiyor… Ve herşey sevgiyle yapılıyor ortaya çıkıyor… tek ihtiyaçları uzanan bir el,desteğinize ihtiyaçları var…Çoğalmak için daha iyi şeyler yapabilmek için ve en önemlisi sayılarının artıp bu güzel gençlerin sanatla buluşması için…Kaybolan hiç bir çocukluk kalmasın, Sanat ıyileştirir…Sanat sevgiyi aktarma biçimi olduktan sonra bu güzel gençler her zaman karşımıza çıkıp bize sürprizler yapıp bize ilham olabilir… Uzun lafın kısası bize ihtiyaçları var . Biraz göz atıp neler yapabilirsiniz bir bakın derim…çünkü önce öğretmeye ihtiyacımız var .En keyiflisi de sonrasında öğreneceklerimize ihtiyacımız var.

Demet Özdemir elini uzattı, kendisi için de gençler için de büyük bir adım attı! 7