Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir estetik iddiasını ortaya atanlara anladıkları dilden yanıt verdi!

Demet Özdemir estetik iddiasını ortaya atanlara anladıkları dilden yanıt verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deme Özdemir ile Mert Vidinli’nin fotoğrafı sosyal medyanın diline düştü. Mert Vidinli’nin paylaştığı fotoğrafta Demet Özdemir’in yüzünde bir gariplik olduğunu belirten birçok kişi estetik iddiasını ortaya attı.

Bu iddiaların artması ve haberlere de yansıması üzerine Demet Özdemir, instagram hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. Aslında sosyal medyada bu tür iddiaları paylaşanların anlayacağı dilden konuşan oyuncu, böylece zekasını da sergilemiş oldu.

Doğanllığı her şeyin önünde tutan Demet Özdemir’in aşırı makyaj yapmadığı, doğal haliyle görünmeye çalıştığını tüm hayranları iyi biliyor. Oyuncunun estetik iddialarına yanıtı ise ilginç oldu.

Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan oyuncu, “Bugün estetiği fazla kaçırdım” diyerek aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Demet Özdemir estetik iddiasını ortaya atanlara anladıkları dilden yanıt verdi! 7

Demet Özdemir’in sosyal medya dilini kullanarak yaptığı ve açıklamadan daha etkili olan bu paylaşımı dikkatlerden kaçmadı.

İddiayı ortaya atanların dilinden konuşan Demet Özdemir, böyle bir şey olmadığını da ifade etmek için farklı bir yol tercih etmiş oldu.

Yeni bir dizi için görüşmelerini sürdüren oyuncunun yakında güzel haber vermesi bekleniyor. Oyuncu, içinde dramda olan bir projede karar kıldığını ama imza atılmadığını belirtti.

Demet Özdemir, çok yakında hayranlarına yeni dizisiyle ilgili hoş bir sürpriz yapabilir. Oyuncu son gelişmeleri sosyal medya hesabından her şey netleşince paylaşacağını ifade etti.