Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, Hande Erçel, Neslihan Atagül, Elçin Sangu… Bakın sosyal medyada en çok hangisi konuşuldu?

Demet Özdemir, Hande Erçel, Neslihan Atagül, Elçin Sangu… Bakın sosyal medyada en çok hangisi konuşuldu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerle birlikte televizyon ekranlarına gelen ünlü isimler, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Kadın oyuncular arasında son dönemde genç ve başarılı bazı isimler var ki hem dizileri hem de kendileri sosyal medyada konuşulmaya devam ediliyor.

Bu isimler arasında geçtiğimiz hafta en çok konuşulan kadın oyuncular ortaya çıktı. MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel sosyal medya dinleme servisi Digilup verilerine göre yapılan ilk 10 sıralamasındaki isimler belli oldu.

İlk sırada yine açık ara fark ile Hande Erçel bulunuyor. Erçel, bilindiği gibi yaz başında ekranlara gelmeye başlayan Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolde oynuyor.

Sosyal medyada da 17 bine yakın takipçisi bulunan oyuncu, aynı zamanda haftanın en çok konuşulanlar kategorisinde de ilk sırada yer almayı başarmış tekrar.

2. sırada yer alan isim ise geçtiğimiz hafta 23 Ekim Cumartesi akşamı son bölümü yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncusu Elçin Sangu oldu. Dizinin final yapmasının da etkisiyle oyuncu, sosyal medyada çok konuşuldu.

3. sırada yer alan isim, tv8’deki Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gündemde olan genç ve başarılı oyuncu Demet Özdemir oldu. O’nu takip eden isim ise dün akşam final yapan Yeni Hayat dizisinde oynayan Melisa Aslı Pamuk oldu.

5. sırada ise Çukur dizisinde Karaca karakterini oynayan Ece Yaşar. Oyuncu, bir önceki hafta da dizide evlendiği Azer karakterini öldürmesinin ardından gündemde kalmıştı. Bu hafta da aynı etkinin devam ettiği görülüyor.

6. sırada yer alan isim Fox TV’deki Baraj dizisinde oynayan Biran Damla Yılmaz. 7. sırada ise Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisiyle yine çok konuşulan bir performans sergileyen Neslihan Atagül.

7. sıranın sahibi, geçtiğimiz sezon daha çok konuşulan ama bu sezon ilginin biraz azaldığı gözlenen atv’nin Hercai dizisinde Reyyan karakterini oynayan Ebru Şahin oldu.

10. sırada yer alan isim ise yine Fox TV’nin dizisi Zümrüdüanka’da oynayan Ceren Yılmaz.

İşte o liste…

Demet Özdemir, Hande Erçel, Neslihan Atagül, Elçin Sangu... Bakın sosyal medyada en çok hangisi konuşuldu? 7