Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir hayranlarının heyecanla bekledikleri iki dizisi hakkında yeni gelişmeler var!

Demet Özdemir hayranlarının heyecanla bekledikleri iki dizisi hakkında yeni gelişmeler var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranlara en son tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelmişti Demet Özdemir. Geçtiğimiz sezon dizilerde yer almasa da Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filmiyle çok konuşuldu. Ardından Disney Plus için çekilen dizisi Dünyayla Benim Aramda sayesinde hayranlarıyla hasret giderdi.

Yaz aylarında müzisyen-oyuncu sevgilisi Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir, şu sıralar iki proje ile ilgili hazırlıklarını sürdürüyor! Dünyayla Benim Aramda dizisinin çok beğenilmesinin ardından 2. sezonun çekilme ihtimali doğmuştu. Bu konuyla ilgili de konuşan oyuncu, geçtiğimiz günlerde hayranlarına müjdeyi ilk ağızdan verdi!

Demet Özdemir, Disney Plus için çekilen ve başrollerinde Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger ile birlikte yer aldıkları Dünyayla Benim Aramda dizisinin ikinci sezonunun da çekileceğini belirtirken, görüşmeleri yaptıklarını ve artık netleştiğini söyledi. “İkinci sezona başlayacağız. Haziran ayında sete çıkmayı düşünüyoruz. Hiç ara vermeyeceğim” diyen oyuncu, hayranlarını sevindirirken, ikinci projesinden de bahsetti!

Demet Özdemir hayranlarının heyecanla bekledikleri iki dizisi hakkında yeni gelişmeler var! 8

Geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtan bir açıklama yaşanmıştı Benim Adım Farah isimli diziyle ilgili olarak. Çarpıcı bir hikaye ile ekrana gelmesi beklenen La Chica Que Limpia isimli Arjantin dizisinden uyarlama dizinin başrolünde Aslı Enver’in oynayacağı biliniyordu. Ancak Enver’in ani evliliği ve hamile olduğunun öğrenilmesi ile birlikte rol, Demet Özdemir’e gitti!

Engin Akyürek ile birlikte Fox TV’de yayınlanacak olan Benim Adım Farah dizisinde oynayacak olan Demet Özdemir, yoğun bir sezona başlayacak! Dizinin çekimleri için hazırlanan Demet Özdemir, yaz aylarında da Dünyayla Benim Aramda dizisi için kamera karşısına geçecek. Böylece hem ekranda hem de dijitalde yer alacak iki dizisiyle hayranlarına büyük sevinç yaşatacak oyuncu…

Demet Özdemir hayranlarının heyecanla bekledikleri iki dizisi hakkında yeni gelişmeler var! 9

Bu arada geçtiğimiz günlerde Dünyayla Benim Aramda dizisinde birlikte rol aldığı Metin Akdülger, Buğra Gülsoy, Zerrin Tekindor, İbrahim Selim ile birlikte dizinin senaristi Pınar Bulut ile yönetmeni Hülya Gezer’in de olduğu bir buluşmayı da instagram sayfasından paylaştı oyuncu. Böylelikle dizinin ekibinin 2. sezon için ön görüşmesi de ortaya çıkmış oldu.