Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Gökhan Alkan’ın başına Fransız talih kuşu kondu!

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Gökhan Alkan’ın başına Fransız talih kuşu kondu!

tarafından zk zk

Şimdilerde Erkenci Kuş dizisi ile zirvede olan Demet Özdemir, Muhteşem İkili dizisinde oynayan İbrahim Çelikkol gibi pek çok ünlü, Fransız yapımcıların ilgisini çekiyor.

Edinilen bilgiye göre, Fransız yapımcılar Sarah Beauvery ve Lydie Vessella, Türk oyuncuları yakın markaja aldı. İkili, yeni kuracakları dijital platformda yayınlanacak dizileri için aralarında Gökhan Alkan ve Demet Özdemir’in de olduğu oyuncularla görüşecek.

Hint sinemasını Fransız seyircisiyle buluşturan Bollycine Organizasyon’un kurucuları Sarah Beauvery ve Lydie Vessella, Türkiye’ye geliyor. İki ünlü Fransız yapımcı, yeni kuracakları dijital platformda yayınlanacak dizileri için Türk oyuncuları yakın markaja aldı. Beauvery ve Vessella, rol aldığı “Kalp Atışı” dizisi Ortadoğu, Güney Amerika ve Balkan ülkelerinde yayınlanan Gökhan Alkan’la görüşecek.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Gökhan Alkan'ın başına Fransız talih kuşu kondu! 7

ŞUBAT AYINDA GELECEKLER

Şubat ayında İstanbul’a gelecek yapımcıların görüşeceği ünlü isimler arasında Demet Özdemir, Can Yaman, Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Akyürek, İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin de var. Şubat ayında yapılacak görüşmeler sonunda, yeni dizide rol alacak oyuncular belirlenecek. Türk esintileri taşıyacak dizi, tüm dünyada izlenecek.