Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir için dönüm noktası olan rol!

Demet Özdemir için dönüm noktası olan rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Demet Özdemir’den kadınlara cesaret veren tavır! Ünlü oyuncu Demet Özdemir, dram rolüyle hayranlarını çok etkiledi. Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizideki Zeynep karakteri kariyerinin dönüm noktalarından birisi oldu.

Demet Özdemir, eşinden baskı gören ve karşı gelince de şiddete uğrayan bir karaktere hayat verdi. Zeynep karakterinin Demet’in hayatında ayrı bir yeri var. Çünkü, kadınlara vermek istediği mesajları bu karakter üzerinden iletti. Sosyal medyada ve çevresinde bu tür örneklere çok rastladığını belirten Demet Özdemir, kadına şiddet konusunda korkunç hikayeler olduğunun altını çizdi.

Demet Özdemir için dönüm noktası olan rol! 7

Demet şu sözleriyle dikkat çekti: “O yüzden bu rolü canlandırırken bir sorumluluk alıyormuşum gibi hissediyorum. Dolayısıyla bir sahneyi çekerken “Burada ne söylesem kadınların kendilerini korumalarına veya cesaretlenmelerine katkı sağlarım” diye düşünüyorum.”

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, henüz yeni dizi için karar vermedi. Aşk Taktikleri sinema filminin çekimlerinin ardından tatile çıkan oyuncu, kendisine gelen projeleri değerlendiriyor. Bir dönem ABD’de büyük ilgi gören Hanedan dizisinin yerli versiyonu için oyuncuya başrol teklifi gitti. Ancak Demet Özdemir henüz yanıt vermedi.

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile aşk yaşamaya devam ediyor. İkili Bodrum tatiline çıktı ve keyifli günler yaşıyor. Aşklarının evlilik ile neticelenmesini bekleyen hayranlar için yeni bir durum yok. Ünlü çiftin şimdilik evlenmek gibi bir planları yok.