Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile dizide abi – kardeş gibi olan İbrahim Çelikkol, yeni setinde kavga sebebi oldu!

Demet Özdemir ile dizide abi – kardeş gibi olan İbrahim Çelikkol, yeni setinde kavga sebebi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizi setinde yaşanan kavga gündemde yer almaya devam ediyor. Diziye dördüncü sezonun başında katılan İbrahim Çelikkol ile Furkan Palalı arasında yaşanan kavga, setteki diğer kavgaları da hatırlatıyor.

Kerem Alışık da zamanında hem Uğur Güneş hem de Murat Ünalmış ile bazı kavga olayları ile gündeme gelmişti. Bu üç oyuncu da birbiri ardına diziye veda ettiler. Ancak sette sular yine ısındı…

Bu sefer de iki başrol erkek oyuncusu olan İbrahim Çelikkol ile Furkan Palalı, boğaz boğaza geldi… Sebebi ise İbrahim Çelikkol’un sürekli seti bekletmesiydi. Zaten ekip bu durumdan rahatsızdı ve sonunda da oyuncular arasında da konu sorun oldu. Sette gerginlik çıktı ve işler yapımcı Timur Savcı’ya kadar ulaştı.

Demet Özdemir ile dizide abi - kardeş gibi olan İbrahim Çelikkol, yeni setinde kavga sebebi oldu! 8

Furkan Palalı, kavga sonrasında şikayet için Adana’daki seti bırakıp İstanbul’a gelerek yapımcısı ile görüştü… İşte bu olayların yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova dizi setinde oyuncuların arasında ciddi gerilimler yaşanmaya devam ettiği anlaşılıyor.

Şimdilik taraflar uzlaştırıldı ve Timur Savcı dizinin devamı için araya giderek herkesi yatıştırdı. Zorlu koşullarda çekilen dizi kasvetli ortamı ile hep konuşuluyor. Sette yaşanan kavgalar ve sorunların hiç bitmediği bir yapım olarak da kayıtlara geçti…

Bir Zamanlar Çukurova güçlü hikayesi ile ayakta kalan ve başarılı oyunculuk performansları ile de göz dolduran bir yapım. Ancak nedense sürekli kavgalarla ve gerginliklerle anılıyor.

Demet Özdemir ile dizide abi - kardeş gibi olan İbrahim Çelikkol, yeni setinde kavga sebebi oldu! 9

İbrahim Çelikkol ise bugüne kadar yer aldığı setlerde örnek tavırları ile konuşulan bir isim olmuştu. Hatta Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinde Demet Özdemir, rol arkadaşını çok övmüştü ve aralarındaki abi-kardeş ilişkisi de herkesi memnun etmişti.

İbrahim Çelikkol hayranları, Bir Zamanlar Çukurova dizi setinde ekibi sık sık beklettiği iddia edilen oyuncunun bu tavrının ve Furkan Palalı ile yaşanan kavganın şaşkınlığı içinde…