Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında sular durulmuyor! Bu kıyas çok konuşulur!..

Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında sular durulmuyor! Bu kıyas çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Son dönemin en popüler kadın oyuncularından Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında kıskançlık krizi yaşandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Demet Özdemir çok uzun zamandır ekranlardan uzakta. Ancak adı bir süredir yeni projelerde anılıyor. Bir habere göre Özdemir’in yeni partneri Kerem Bürsin olabilir.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre güzel oyuncu yaz aylarında Türkiye’deki yayınına başlayacak Disney Plus’la görüşme halinde. MF Yapım’ın çekeceği dizide Özdemir’in partneri Kerem Bürsin olacak.

Öte yandan Hande Erçel de Disney Plus’tan kendisine bir teklif geldiği haberlerini doğruladı. Oyuncu, henüz bir anlaşma yapılmadığını belirtirken, nasıl bir projede yer alacağı konusunun da belirsiz olduğunu söyledi.

Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında sular durulmuyor! Bu kıyas çok konuşulur!.. 8

Geçtiğimiz haftalarda Oğuzhan Koç ile olan ilişkisini bitirme kararı alan Demet Özdemir’in, aynı menajerlik şirketine bağlı olduğu Hande Erçel’in daha çok dizi teklifi alması nedeniyle meslektaşını Instagram’dan takip etmeyi bıraktığı iddia edilmişti.

Son olarak ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ isimli diziyle sevenlerinin karşısına çıkan Özdemir hakkındaki ‘kıskançlık krizi’ iddiası dikkat çekmişti. Erçel, “Öyle bir şey olabilir mi?” açıklaması ile söz konusu haberleri yalanladı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Orkun Ün iki ünlü isim arasında yaşandığı iddia edilen bu kıskançlık haberini köşesine taşıdı ve çok konuşulacak bir kıyasa imza attı. Orkun Ün’ün kaleme aldığı yazı şöyle;

Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında sular durulmuyor! Bu kıyas çok konuşulur!.. 9

İnanmadım ama iddia o ki, Demet Özdemir isyan edip “Tüm dizi teklifleri Hande Erçel’e gidiyor!” demiş. Eğer bu iki isim arasında bir tercih yapacaksam ve başka alternatifim yoksa…Romantik komedide Demet’i… Düz komedide Demet’i…  Müzikli, danslı dizide kesin Demet’i… Aile dizisinde Demet’i… Gençlik dizisinde Hande’yi seçerdim.

Nedenini bilmiyorum… Sanki Hande “Hepinizden nefret ediyorum” der gibi bakıyor.  Buz gibi bir duruşu var. Tam yapmacık değil ama yapmacıklığa yakın bir çizgisi var.