Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir’in ilk kavgası bakın hangi konudan çıktı?

Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir’in ilk kavgası bakın hangi konudan çıktı?

tarafından ker_def
Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir’in aşkının ortasına kara kedi girdi iddiası!

Özdemir çiftinin aşk pozlarını sosyal medyada gören birçok takipçi, onların ilk kavgalarını ettiğine inanmakta zorlanıyor.

Ancak Takvim gazetesinin iddiasına da dikkat çekmek lazım…

Shakira konserine birlikte giden ve çok mutlu oldukları her hallerinden belli olan Demet-Seçkin Özdemir çifti, sosyal medyada paylaştıkları aşk pozlarıyla da rüzgar estirmişti.

Ancak gazetenin iddiasına göre çift ilk kavgasını da yaptı.

Hem de elleriden düşürmedikleri telefon nedeniyle bu kavga yaşandı.

Demet Özdemir ile Seçkin Özdemir'in ilk kavgası bakın hangi konudan çıktı? 7

Takvim Gazetesi’nin haberine göre çiçeği burnunda aşıklar Demet Özdemir’le Seçkin Özdemir’in ilişkisinde cepten kriz çıktı. 3 aydır birlikte olan çiftin arası iddiaya göre geçtiğimiz günlerde bozuldu. Nedeni ise güzel oyuncunun sık sık sevgilisinin cep telefonunu karıştırmasıydı.

Demet Özdemir, iddiaya göre aşkının telefonunu karıştırınca sevgilisinden uyarı aldı. Ancak 24 yaşındaki güzel oyuncu, merakına yenik düşüp hatasını yineledi. Bunun üzerine Seçkin Özdemir’in aşkına sert çıktığı öğrenildi. Yakışıklı oyuncu, daha sonra Rusya’daki Brezilya-Sırbistan maçını izlemeye gitti. Demet Özdemir, Moskova’daki oyuncuyu iki gün boyunca rahat bırakmadı. Sevgilisini sürekli arayıp kontrol eden oyuncu, İstanbul’a dönen aşkıyla tartıştı. Kısa süreli dargınlık yaşayan ikiliyi yakın dostları barıştırdı.