Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, kapak güzeli oldu havalı pozları görülmeye değerdi!

Demet Özdemir, kapak güzeli oldu havalı pozları görülmeye değerdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus için çekilecek Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri için çok yakında setlere geri dönecek olan Demet Özdemir Elle Türkiye Dergisi’nin Mart ayı sayısının kapak yıldızı oldu.

Dergiye birbirinden çarpıcı pozlar veren ünlü oyuncu, fotoğrafları instagram hesabından da yayınladı. Güzel oyuncu televizyon ekranlarında en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekrana gelmiş, Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri filmiyle de izlenme rekoru kırmıştı.

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla ve iş yaşantısıyla magazin basınının gündeminden düşmeyen oyuncu Elle Türkiye Dergisi’ için objektif karşısına geçti. Demet Özdemir pozlarını ‘Yeter ki bizim havamız iyi olsun’ notuyla instagram hesabından paylaştı.

Demet Özdemir, kapak güzeli oldu havalı pozları görülmeye değerdi! 9

Uzun bir dinlenme sürecinin ardından yeniden setlere dönecek olmanın heyecanını yaşayan oyuncuya Dünyayla Benim Aramda adlı dizide başrollerde Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy ikilisi eşlik edecek.

Elle Türkiye Dergisi’nin Mart ayı sayısına çok özel pozlar veren Demet Özdemir’den dergide şu sözlerle bahsedildi.  “Kendi hayallerini kurma ve yaşama konusunda cesaretini hiç kaybetmeyen bir kadın Demet Özdemir. Tüm kadınlara da bu yönüyle ilham vermek istiyor.

Demet Özdemir, kapak güzeli oldu havalı pozları görülmeye değerdi! 10

Her bakışında bambaşka bir duyguyu, her rolünde farklı bir rengini dokunduruyor bize. Mevsim bahara yeni döndü ama onun ruhunda sanki daimi bir bahar hali varmış gibi. Kalbinde sürekli bir şarkı çalıyor ve o hayatla daimi dans ediyor gibi. En doğrusunu yaptık, onun yüksek pozitif enerjisine teslim olduk.”

Demet Özdemir, kapak güzeli oldu havalı pozları görülmeye değerdi! 11