Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir kariyerinin zirvesinde ve her şey lehine gelişiyor!

Demet Özdemir kariyerinin zirvesinde ve her şey lehine gelişiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üst üste projelerde yer alan hem komedi hem dram performansları ile hayranlarını mest eden Demet Özdemir’in kariyerinde attığı adımlar dikkatleri çekiyor. Erkenci Kuş dizisi ile parlayan oyuncu sonrasında Doğduğun Ev Kaderindir ile büyük bir ilgi gördü.

Romantik komediden drama geçiş yapan oyuncunun çok başarılı bir performans sergilemesi kariyeri adına önemliydi… Oyuncu, şimdi ise Aşk Taktikleri isimli sinema filmiyle yeniden romantik komediye döndü. Demet Özdemir’in son yıllardaki performansı hayranlık uyandırıyor.

Dizileri yurt dışında pek çok ülkede yayınlanan ve dünyanın birçok ülkesinde hayranı bulunan Demet Özdemir, özellikle İtalya ve İspanya’da son yıllarda çok ilgi görüyor. Oyuncu hakkındaki gelişmeler de yurt içinde ve yurt dışındaki tüm hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Oyuncunun kariyerinin zirvesinde olduğunu söylemek doğru bir ifade olacaktır.

Her şeyi denemek, her çeşit karakteri oynamak isteyen oyuncu, “Hep drama veya komedi tarzı olacak diye bir durum söz konusu değil. Sert bir karakteri de oynamak isterim” açıklamasını yaptı.

Demet Özdemir kariyerinin zirvesinde ve her şey lehine gelişiyor! 8

Yetenekli oyuncunun yeni sezon için henüz netleşen bir dizi projesi yok ama gelen teklifler var. Güzel oyuncu bu teklifleri ancak film çekimleri bittikten sonra değerlendireceğini açıklamıştı.

Senaryo içine sinerse eğer Demet Özdemir’i yeni sezonda yeniden ekranlarda göreceğiz. “Beni en çok tahrik eden şey senaryo” açıklamasını yapan sempatik oyuncu görünen o ki ekranlardan fazla uzak kalmayacak. Güzel yıldızın hayranları, oyuncudan gelecek yeni haberleri sabırsızlıkla bekliyor.

Demet Özdemir kariyerinin zirvesinde ve her şey lehine gelişiyor! 9

Demet Özdemir’in kariyer yolculuğu da üst üste başarılı projelerle güçlü bir şekilde devam ediyor.  Aşk Taktikleri filminin Netflix’te yayınlanacak olmasının, oyuncuyu yurt dışında daha da çok öne çıkartması bekleniyor.